Zavřít reklamu

Ruku na srdce, vůz za 2,6 milionu Euro bez DPH nemá zrovna každý v garáži a když už jej tam náhodou máte, to poslední, o co stojíte, je jej rozstřelit na okruhu. Právě proto Pagani ve spolupráci se společností Racing Unleashed vytvořilo naprostou dokonalost, simulátor Pagani Huayra R Driving simulator.

Simulatore-Huayra-R-02-3_4-anteriore

Simulátor kompletně vytvořený z karbonu, což je oblíbený materiál Horácia Paganiho, připomíná svými tvary a materiály skutečný vůz a nabízí dokonalou simulaci právě modelu Pagani Huayra R. Samozřejmě volant a pedály pochází ze skutečného vozu, který vám v současné době musí parkovat v garáži, abyste s tento skvost mohli pořídit. Později se však dostanou na řadu i běžní milionáři střední třídy, kteří si budou mít možnost simulátor koupit bez toho, aniž by museli vlastnit skutečný vůz.

Cena simulátoru, který vám přináší zážitek z řízení skutenčího Pagani v Assetto Corsa Pro, je 300 000€, což je částka, za kterou si můžete pořídit například Porsche GT3 RS a zajet si na nějaký z evrospkých okruhů vyzkoušet, co je ve vás. Na druhou stranu v případě simulátoru ušetříte za penumatiky, benzín a další náklady spojené s jízdou na okruhu.

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.