Zavřít reklamu

HBO Max v České republice končí – tedy svým způsobem. Už 21. května jej totiž v našich luzích a hájích nahradí jeho vylepšená verze Max, která v zahraničí právě HBO Max již nějakou dobu nahrazuje. A nyní se jí konečně dočká i Česká republika, což je vzhledem k tomu, co oproti HBO Max přináší, rozhodně pozitivní.

Max vám přinese všechno, co vás baví na HBO Max – seriály i filmy od Warner Bros., animáky z Cartoon Network a superhrdiny od DC – a k tomu živé sportovní události a obsah z oblíbených televizních kanálů, jako jsou Discovery, TLC nebo HGTV. Se všemi plány předplatného se navíc budete moct dívat na celou Olympiádu 2024 v Paříži. Obecně se tedy dá říci, že je Max „jen“ jakýmsi HBO Max na steroidech, což je rozhodně fajn. Z toho pak vyplývá i to, že pokud si nyní předplácíte HBO Max, po spuštění služby Max (a tedy de facto formálním usmrcením HBO Max) získáte automaticky k Max přístup. Bohužel, ceny jednotlivých předplatných ještě na oficiálním webu Max nevisí.

Pokud se ptáte na to, v čem se Max liší od HBO Max, na oficiálním webu MAX se dočtete konkrétně toto: „Max vám nabídne nové funkce, podívanou šitou na míru a vylepšené vyhledávání. Budete moct vybírat z rozšířené knihovny titulů, do které přibyly žánry true crime, vaření, bydlení i nové tituly pro děti. K tomu přidejte živé sportovní přenosy a máte podívanou pro všechny a pro jakoukoli příležitost!“

Dnes nejčtenější

.