Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Slevy má rád každý – tím spíš, když se týkají oblíbených produktů a nejsou malé. Přesně tyto dvě věci se nyní podařily zkombinovat Mobil Pohotovosti, která zlevnila velmi oblíbený iPhone 15 Pro na pouhých 28 790 Kč v základní variantě. A to není ani zdaleka vše. Ušetřit se totiž dá díky výkupnímu bonusu podstatně více.

iphone 14 iphone 15 LsA 1

Pokud budete na nový iPhone 15 Pro přecházet z vašeho starého iPhonu, popřípadě jiného smartphonu, můžete se jej u Mobil Pohotovosti rovnou zbavit. Právě to se totiž ve výsledku opravdu vyplatí. K nákupu iPhonu 15 Pro (popřípadě iPhonu 15) totiž získáte výkupní bonus ve výši 2500 Kč k ceně všeho starého zařízení. Pokud se tedy následně váš starý smartphone rozhodnete Mobil Pohotovosti prodat, přičte vám k jeho výkupní ceně automaticky ještě právě 2500 Kč navíc. U základního iPhonu 15 se tedy ve výsledku z 28 790 Kč dostanete rázem na 26 290 Kč, což není rozhodně špatné. Vždyť Apple prodává tentýž telefon z 29 990 Kč! 

iPhone 15 Pro titan 14

Mobil Pohotovost však neláká jen na super cenu, ale taktéž na opravdu parádní bonusy. Tím hlavním je rok záruky navíc, díky čemuž si tak ve výsledku u vašeho nového iPhonu 15 (Pro) užijete hned tříletou záruku a tedy ve výsledku tři roky jeho bezstarostného používání s tím, že pokud se vám porouchá a na poruchu se bude vztahovat záruka, Mobil Pohotovost vám jej opraví. Počítat rovněž můžete se tříměsíčním předplatným streamovací služby Apple TV+ (byť tu rozdává Apple, nikoliv přímo MP). Nákup telefonu se tedy nyní bezesporu vyplatí. 

iPhone 15 (Pro) za 89 Kč měsíčně pořídíte přímo zde

iPhone 15 Pro 22

Dnes nejčtenější

.