Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Láká vás svět gravírování? Výborně. Pak by vás totiž mohla oslovit i zbrusu nová gravírovačka Falcon2 Pro z dílny věhlasného výrobce Creality. Ta se totiž pyšní jednak uzavřeným designem, díky kterému je mimořádně bezpečná, ale taktéž možností využít u ní hned tři výkonnostní typy laserů a mnoho dalšími benefity. A co víc, nyní je k dispozici za vynikající cenu, kterou můžete srazit ještě více skrze slevový kód níže.

CV50__01.jpg

Gravírovačka Falcon2 Pro přináší revoluční kombinaci bezpečnosti a zároveň perfektního přehledu o probíhajícím gravírování, zajištěnou certifikací bezpečnosti FDA třídy 1. S poklopem navrženým tak, aby zabránil výparům či kontaktu s laserem máte jistotu, že při práci s touto gravírovačkou jste v bezpečí. Díky vestavěné vrchní kameře navíc můžete neustále sledovat, jak na tom proces gravárování v danou chvíli je, případně díky kameře zjistit problém a gravírování zavčas přerušit. Plně průhledný kryt vám umožňuje sledovat proces gravírování z libovolného úhlu, úplně bez omezení ochrannými brýlemi.

Dalším velkým bonusem této gravírovačky je její kompatibilita s laserovými moduly o výkonu 40W a 22W. Součástí balení je ale i  1,6W laserový modul speciálně navržený pro větší detaily při rytí. Právě pro své široké možnosti gravírování díky různým typům laserů je Falcon2 Pro ideální pro malé a sériové projekty, jelikož vám dokáže poskytnout nejlepší služby pro vaši kreativitu a podnikání.

Velkým bonusem gravárovačky je i to, že je rozměrově relativně malá, takže jí lze umístit například  na polici a snadno z ní posunout ochranný kryt, aby bylo možné se k vašim projektům snadno dostat. A aby byl celkový proces gravírování co možná nejpřívětivější, výrobce nezapomínal ani na takové detaily jako například kovový spodní šuplík, který dokáže zachytit nečistoty nečistoty vznikající právě při gravírování. Ten stačí vždy jen vytáhnout, vysypat a vytřít, přičemž poté je gravírovačka de facto vyčištěná.

Kromě odpadního šuplíku je k dispozici taktéž odsávání výparů, které se v automatickém režimu zapne spolu s strojem a chytře se „uspí“, když se gravírování zastaví. Proudění vzduchu můžete navíc samozřejmě ručně upravovat podle svých potřeb, díky čemuž tak zajistíte mimo jiné to, že gravírovaná plocha bude vždy očištěna od smítek, která mohou právě při procesu gravírování vznikat. A díky tomu, že je gravírovačka kompatibilní s různými systémy, včetně systémů Windows a macOS, a softwarem jako jsou LaserGRBL a LightBurn, vyřádit se s ní bude moci naprosto každý bez ohledu na to, jaký systém vlastně používá.

Pokud vás tato gravírovačka oslovila, máme pro vás vynikající zprávu. Se slevovým kódem FNPALL10 ji můžete získat s parádní slevou. Cenu spolu s konfiguracemi a dalšími detaily o gravírovačce naleznete na odkazu níže.

Gravírovačku Creality Falcon2 Pro můžete zakoupit zde

 

Dnes nejčtenější

.