Zavřít reklamu

Když se řekne „Apple Online Store“, většině lidí se ihned vybaví prodej iPhonů, iPadů a Maců, případně důvěrně známého příslušenství jako jsou nejrůznější kryty, obaly, kabely nebo adaptéry. Oficiální e-shop společnosti Apple toho ale ve skutečnosti nabízí mnohem více, a tak zde bez problémů najdete jak produkty za astronomické ceny, tak i položky za směšné částky.

Nejlevnější produkty na Apple Online Store

Je logické, že nejnižší ceny na Apple Online Store se nachází ve specifických kategoriích. Pokud tedy hledáme produkty za opravdu nejnižší částky, nemá cenu pátrat v hlavních kategoriích, jako jsou smartphony, tablety a počítače. Kategorie příslušenství už ovšem nabízí zajímavý pohled – najdete zde například špunty k AirPodům Pro za 250 korun.

Kryty a skla

Nejlevnější položkou, určenou k ochraně displeje vašeho iPhonu, je na českém online Apple Storu v současné době antireflexní ochranná fólie od Belkinu, která se zde prodává za necelých 490 korun. Nejlevnější pouzdro na AirPody zde seženete za 739 korun – jedná se o vodotěsné pouzdro Catalyst. A co se týče levných krytů na iPhone, můžete zde seznat průhledný kryt Tech21 Pure Clear za 979 korun – ten je ovšem určen je pro starší modely, jako je iPhone SE 2020, iPhone 7 a iPhone 8.

Kabely a nabíjecí příslušenství

Nejlevnějším kouskem nabíjecího příslušenství je na českém online Apple Storu konvertor MagSafe – MagSafe 2 za 290 korun. Ve stejné cenové kategorii zde seženete také USB-C adaptér pro Apple Pencil nebo třeba Lightning adaptér pro 3,5mm sluchátkový jack. Co se kabelů týče, nejlevněji vás zde vyjde USB-C/Lightning kabel mophie o délce jednoho metru – ten zde stojí 549 korun.

Nejlevnější iPhone a nejlevnější Mac

Ceny smartphonů a počítačů od Applu jsou obecně považovány spíše za vyšší. I přesto ale stojí za to se podívat, kolik vlastně stojí nejlevnější iPhone, který můžete v současné chvíli zakoupit na oficiálním českém Apple online obchodě.  Nejlevnějším iPhonem, dostupným na Apple.cz, je aktuálně iPhone SE 3. generace za 12990 korun, nejlevnějším modelem Macu je Mac mini s čipem M2 za 17 490 korun, nejlevnějším laptopem je pak 13″ MacBook Air s čipem M1 za 29 990 korun.

Nejdražší produkty na Apple Online Store

Pokud jde o nejdražší produkty na Apple Online Store, na plné čáře zde vedou počítače, určené profesionálům, a to v nejvyšší konfiguraci. Mac Pro rack v nejvyšší konfiguraci včetně profesionálního softwaru vás zde například vyjde na 376 460 korun. A pokud byste si chtěli pořídit Mac Studio v nejvyšší konfiguraci, připravte si 276 970 korun. V případě, že byste chtěli sáhnout pro iMacu, vyjde vás jeho 24″ verze v nejvyšší konfiguraci na 99 560 korun. Pro Display XDR se sklem s nanotexturou, stojanem Pro Stand a adaptérem držáku VESA vás vyjde na 199 770 korun. Mezi kuriózní nákladné položky, byť za nižší cenu než jakou mají profi počítače, patří například sada koleček k Macu Pro za 20 990 korun.

Dnes nejčtenější

.