Zavřít reklamu

Rok utekl jako voda a už za necelý měsíc zde máme Vánoce. Jelikož je nejvyšší čas kupovat dárky a obchody budou možná kvůli epidemii později zavřené, třeba oceníte pár tipů. V tomto článku se podíváme nad dary nad 5000 korun. Je samozřejmě jasné, že dar má být především od srdce, a ve finále je jedno, kolik stál. Nicméně třeba budete chtít udělat někomu (nebo sobě) velkou radost. Vánoce jsou přeci jen jednou za rok. Pojďme se tedy na to podívat.

Čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro XL – řekněte sbohem prachu

Trápí vás ve vaší domácnosti prach či pyl? Zatočit s nimi můžete touto čističkou vzduchu od Tesly. Ta dokáže zbavit výše uvedeného v místnosti o rozloze až 61 m². Zařízení se může chlubit HEPA filtrem, který zachytí až 99 % částic o velikosti 0,3 mikrometru, což je pro představu asi 200× méně než průměr lidského vlasu. Čistička také zlikviduje viry a bakterie díky UV lampě. Její cena je 5490 korun.

Čističku vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro XL můžete zakoupit zde

AirPods Pro

Ačkoli se už chvíli spekuluje o příchodu druhé generace, AirPods Pro hrají pořád skvěle. Chlubit se mohou dobrým zvukem, Bluetooth 5.0 a technologií potlačení okolního hluku (ANC). Pokud krabičku i se sluchátky plně nabijete, máte k dispozici 24 hodin hudby. Jejich cena je 7290 korun.

AirPods Pro můžete zakoupit zde

Dron DJI Mavic Mini

Pokukujete-li již nějakou dobu po dronu, proč to nezkusit zrovna s tímto? DJI Mavic Mini má hmotnost pouze 249 gramů a dokáže letět rychlostí až 13 m/s. Jeho maximální výdrž na jedno nabití je 30 minut. Dále se chlubí 2,7K kamerou s tříosou stabilizací, GPS+GLONASS dosahem až 2 kilometry, slotem na microSD, Wi-FI, ovladačem. Jeho cena je 7490 korun.

Dron DJI Mavic Mini můžete zakoupit zde

JBL XTREME 3

Pokud to s hudbou myslíte vážně, bude vás zajímat tento bezdrátový reproduktor. JBL XTREME 3 nabízí výkon 50W, frekvenční rozsah od 53,5 Hz do 20000 Hz, 3,5mm jack, Bluetooth 5.1, certifikaci IPX7, výdrž baterie až 15 hodin a opravdu velmi dobrý zvuk a basy. Jeho cena je 7990 korun.

Bezdrátový reproduktor JBL XTREME 3 můžete koupit zde

Robotický vysavač Niceboy ION i9

Proč dnes vysávat, když to jde samo? Tento skvělý pomocník do domácnosti zvládne vysávat až 120 minut a překonat překážky o výšce 1,5 centimetru. Dále nabízí výkon 40W, sací výkon 2500 Pa se systémem Hurricane PRO a objem vodní a prachové nádrže o velikosti 450 mililitrů. Samozřejmostí je skvělá aplikace, která posune jeho možnosti o level výš. Produkt jsem nedávno recenzoval a mohu vám jej jen a jen doporučit. Jeho cena je 8888 korun.

Elektrický vysavač Robotický vysavač Niceboy ION i9

Nintendo Switch s OLED displejem

Pokud se zajímáte o herní průmysl, není vám handheldová konzole Nintendo Switch cizí. Společnost před pár týdny přišla s novým modelem, který nabízí OLED displej. Dále se může pyšnit interní pamětí o velikosti 64 GB, slotem pro paměťové karty a desítkami skvělých her. V balení naleznete také stojánek s HDMI a LAN portem. Cena této konzole je 9490 korun.

Konzoli Nintendo Switch s OLED displejem můžete zakoupit zde

Apple Watch Series 6

Ano, je zde už nová generace v podobě Apple Watch Series 7. Nicméně ty jsou letos zklamáním a kromě většího displeje a rychlejšího nabíjení nepřidávají vůbec nic navíc. Proč tedy neušetřit nějakou tisícikorunu například na náhradní pásky? Apple Watch Series 6 jsou skvělé chytré hodinky, které vám poslouží řadu let. Jejich cena je 9490 korun ve 40mm variantě. Ve 44mm stojí pak 10 290 korun.

Apple Watch Series 6 zakoupíte zde

iPad (2021)

Pokud chcete pořídit tablet s logem nakousnutého jablka a oželíte některé ústupky, bohatě vám stačí klasický letošní iPad. Má 10,2palcový Retina displej s rozlišením 2160 x 1620 pixelů. Jeho srdcem je čip A13 Bionic, který tepe v iPhonech 11 či 11 Pro. Výkon tedy bude ještě nějakou dobu stačit. V základní 64 GB variantě jej můžete mít za 9990 korun.

iPad (2021) můžete zakoupit zde

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2

Je jasné, že zimní časy nejsou pro ježdění na elektrické koloběžce ideální. Nicméně jak rychle přišly Vánoce, tak rychle přijde i jaro. Tato koloběžka od Xiaomi je skvělá. Má hmotnost 14, 2 kilogramu, maximální rychlost 25 km/h a dojezd až 45 kilometrů. Jedinou vadou na kráse je snad absence odpružení. Více se o tomto kousku můžete dozvědět z naší recenze. Cena koloběžky je 13 990 korun.

Elektrickou koloběžku Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 koupíte zde

Dnes nejčtenější

.