Zavřít reklamu

Pokud se rozhodneme pro pořízení nějakého Apple produktu, tak jej můžeme v Česku koupit buď v kamenné prodejně, anebo online. Většina jedinců kupuje Apple produkty online na známých tuzemských e-shopech typu Alza či Mobil Pohotovost. Koupi však můžete uskutečnit i přímo na Apple Online Store, kde je navíc často k dispozici více skladových zásob. Málokdo ale ví o tom, že si v rámci Apple Online Storu můžete kromě jablečných zařízení pořídit také různé doplňky apod. od jiných značek. Pojďme se společně v tomto článku podívat na 5 zajímavých produktů, které může v online Apple Storu najít, tedy mimo Apple zařízení.

Láhev HidrateSpark STEEL

V dnešní uspěchané době často zapomínáme na naprosto běžné záležitosti, které bychom měli během dne dělat. Mezi jednu z těchto věcí patří také dodržování pitného režimu. Výrobci moderních technologií se však i s tímto negativním projevem moderní doby rozhodli zatočit a přišli s chytrými láhvemi, které vás dokáží upozornit na to, že se máte napít. V online Apple Store najdete chytrou láhev HidrateSpark STEEL, která kromě toho, že vám prostřednictvím LED „puku“ pomůže dodržovat pitný režim, dokáže udržet nápoje vychlazené až 24 hodin. S vaším iPhonem se tato láhev propojí skrze Bluetooth a dodržování pitného režimu pak můžete sledovat v aplikaci HidrateSpark. Tato chytrá láhev navíc dokáže pracovat v nativní aplikací Zdraví, což se rozhodně hodí. Cena je 2 189 korun, na Alze ji však seženete levněji, a to za 2 119 korun.

Láhev HidrateSpark STEEL koupíte zde

Mikrofon RØDE VideoMic Me-L

Jablečné produkty jsou všeobecně známé tím, že disponují skvělými reproduktory a mikrofony. Co se týče iPhonů, tak i zde jsou reproduktory a mikrofony naprosto skvělé kvality, avšak stále se jedná o takové mikrofony, které jsou určené pro normální každodenní využití. Pokud byste měli v plánu prostřednictvím iPhonu točit nějaké rozhovory, podcasty či třeba vlogy, tak vám vestavěné mikrofony dostačovat budou, ale kvalita nebude úplně profesionální. S tím vám dokáže pomoci RØDE VideoMic Me-L, což je směrový mikrofon s konektorem Lightning, díky kterému můžete nahrávat iPhonem či iPadem videa s ještě lepším zvukem. Tento mikrofon nabízí bytelnou konstrukci z hliníku s keramickým povrchem, který je odolný proti poškrábání a vyhovuje armádním normám. Cena tohoto mikrofonu je 2 149 korun, na Alze ho však seženete levněji, a to za 1 819 korun.

Mikrofon RØDE VideoMic Me-L koupíte zde

JAXJOX Kettlebell Connect 2.0

Apple je jedna z mála technologických společností, která se zajímá o zdraví svých zákazníků. Určitá zdravotní data dokáže získat i samotný iPhone, pokud to ale se svým zdravím myslíte vážně, tak se vyplatí pořízení Apple Watch, díky kterým získáte přístup k dalším podrobným zdravotním datům a ke sledování aktivity. Ke cvičení jako takovému pak patří různé pomůcky a nástroje, například kettlebelly. Pokud jste někdy byli v posilovně, tak rozhodně víte, že se kettlebelly liší především podle své váhy. Avšak v případě, že byste si pořídili JAXJOX Kettlebell Connect 2.0, tak získáte digitální kettlebell s váhou nastavitelnou v šesti krocích v rozmezí 12 až 42 liber, tedy od 5.44 do 19.05 kilogramů. Nová verze 2.0 oproti té původní nabízí sledování a vyhodnocování výkonnosti v reálném čase. Díky propracované aplikace JAXJOX pak budete schopni jednoduše sledovat opakování, objem, sady, průměrnou sílu a dobu tréninku a mnoho dalšího. JAXJOX Kettlebell Connect 2.0 vychází na 6 649 korun.

JAXJOX Kettlebell Connect 2.0 koupíte zde

Chytrý měřič krevního tlaku Withings BPM Connect

Pokud by se majitelů Apple Watch někdo zeptal na jedinou funkci, kterou by u nich uvítali, tak by byla odpověď nejspíše jednotná – měření krevního tlaku. Již po dobu několika let se spekuluje o tom, že by Apple Watch konečně mohly s měřením krevního tlaku přijít, bohužel jsme se ale stále nedočkali. Krevní tlak si doma můžete v dnešní době měřit už relativně jednoduše, a to s pomocí domácích měřičů. Pokud ale máte rádi moderní vychytávky, tak si můžete pořídit chytrý měřič krevního tlaku, a to třeba od výrobce Withings. Ten konkrétně nabízí chytrý měřič krevního tlaku Withings BPM Connect, který nabízí lékařskou přesnost při měření tlaku a tepové frekvence. Naměřené výsledky je pak možné detailně sledovat v aplikaci Health Mate, odkud je můžete také sdílet s lékařem. Cena tohoto chytrého měřiče krevního tlaku je 2 689 korun.

Chytrý měřič krevního tlaku Withings BPM Connect koupíte zde

Pouzdro von Holzhausen na řemínky Apple Watch

Apple Watch jsou ve světě chytrých hodinek nesmírně populární – a není se čemu divit. Může za to především jejich všestrannost, jelikož kromě toho, že se jedná o skvělé zařízení pro sledování zdraví, tak je můžete využít také jakožto prodlouženou ruku iPhonu. Jablečné hodinky si můžeme přizpůsobit již před koupí, a to výběrem barvy těla. Hlavní možností přizpůsobení však nabízí řemínky, kterých má většina z nás doma opravdu nespočet. Pokud byste si chtěli všechny vaše řemínky umístit do stylového pouzdra, aby se na ně zbytečně neprášilo, popřípadě pokud si je chcete vzít na dovolenou, tak k tomu můžete využít stylové pouzdro von Holzhausen. Do tohoto pouzdra se vleze celkově šest řemínků, uvnitř pak najdete ještě dvě kapsičky, například pro samotné Apple Watch, popřípadě pro nabíjecí kolébku. Jednu kapsu pak najdete i zevnějšku a můžete si do ní umístit různé drobné předměty, například flash-disk apod. Pouzdro von Holzhausen je vytvořeno ze 100% neživočišné funkční textilie a vychází na 2 969 korun.

Pouzdro von Holzhausen na řemínky Apple Watch koupíte zde

Dnes nejčtenější

.