Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud vlastníte iPhone a jeho zadní sklo utrpělo nepříjemné poškození, máme pro vás skvělou zprávu! Nyní si můžete nechat vyměnit zadní sklo u iPhonu za jedinečnou cenu.

Výměna zadního skla u iPhonu levněji než kdy dřív

V dnešní době je náš iPhone nejen nezbytným nástrojem pro komunikaci, ale také módním a osobním výrazem. Ztráta estetiky kvůli poškozenému zadnímu sklu může být nejen otravná, ale také esteticky nespokojivá. Proto jsme se rozhodli nabídnout našim zákazníkům příležitost obnovit krásu svého iPhonu za jedinečnou cenu. Kromě estetiky může mít poškozené zadní sklo vliv na vodě odolnost či prachu vzdornost celého zařízení.

Kam si na výměnu zadního skla zajít?

Tato akce je skvělou příležitostí pro všechny majitele iPhonů, kteří chtějí obnovit vzhled svého zařízení bez nutnosti investovat do nového modelu. Výměnu zadního skla u iPhonu je možné provést do druhého pracovního dne. Na výměnu je možné dorazit přímo na kamennou prodejnu iPhone Servisu Tvrzenýsklo.cz – Kromě opravy iPhonů zde naleznete si široký sortiment příslušenství.

Nově i na iPhony 15 generace!

Aby toho nebylo málo, kromě snížení cen jsou nově v nabídce i výměny skel iPhonů 15 generace. Pokud vám tedy prasklo zadní sklo u iPhonu 15 Pro Max, žádný problém. Do druhého dne je hotovo.

Na kolik výměna zadního skla u iPhonu vyjde?

Kromě zadního skla si zde můžete nechat vyměnit displej, baterii, kameru či jakýkoliv jiný problém, kterým váš iPhone trpí. Většinu oprav lze provést na počkání! Tak neváhejte a využijte jedinečné nabídky.

Výměna zadního skla - iPhone - Tvrzenysklo - 2

 

Dnes nejčtenější

.