Zavřít reklamu

Hvězdná brána

Na úpatí pyramid byl vykopán antický egyptský artefakt pokrytý neznámými symboly. Americká vláda povolá na pomoc egyptologa doktora Daniela Jacksona.

Teorie všeho

Výjimečný životní příběh Stephena Hawkinga, který na svém velmi nemocném těle nosil jednu z nejchytřejších hlav, jakou kdy lidstvo poznalo.

Dánská dívka

Pozoruhodný milostný příběh je volně inspirovaný životem dánských umělkyň Lili Elbeové a Gerdy Wegenerové. Manželství a tvorba Lili a Gerdy se vyvíjejí v průběhu Liliiny přelomové životní cesty coby transgenderové průkopnice.

Lorax

12letý chlapec hledá jedinou věc, kterou by mohl zapůsobit na dívku svých snů. Aby ji našel, musí odhalit neobyčejný příběh Loraxe, nerudného, ale okouzlujícího tvora, mýtického ochránce stromů.

Moonage Daydream

Nečekejte film, kde na Davida Bowieho vzpomínají jeho známí a kolegové, v tomto dokumentu na sebe vzpomíná především on sám.

Y2K: Časovaná bomba

Dokumentární film, který byl vytvořen výhradně z archivních záběrů, je prorockým a zároveň humorným příběhem o síle a zranitelnosti technologií.

Přání smrti

Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) je chirurg, kterému se zhroutí celý svět poté, co po brutálním napadení v jeho vlastním domě manželka umírá a dcera zůstane ležet v kómatu. Policie mu není schopna pomoci, a tak vezme zákon do vlastních rukou.

Dnes nejčtenější

.