Zavřít reklamu

Netflix má za sebou další rok, kdy přidal celou řadu nových seriálů. V tomto článku se zaměříme na novinky. Nové série úspěšných seriálů jako Koruna, Elita či Zaklínač tak budou opomenuty.

Na maděru

Speciální jednotka zmaří nebezpečný útok v Las Vegas a hned to náležitě oslaví. Pak ale začne jít opravdu do tuhého a všichni budou muset rychle vystřízlivět.

Tým analog

S otcem, který prý onemocněl, se dlouhé roky neviděl. Zlanaří proto tři lidi, aby předstírali, že jsou fungující rodina, a společně ho vyrazí navštívit.

Železničáři: Neznámý příběh Bhópálské tragédie roku 1984

V továrně v indickém Bhópálu dojde ke smrtícímu úniku plynu a odvážní železničáři tváří v tvář nevídané katastrofě riskují při záchraně ostatních vlastní život.

Suburræterna

V Římě vládne chaos, mezi spojenci to začne skřípat a klany na vzestupu ještě přiloží pod kotel. Svět Suburry čekají velké změny.

Ferry: Seriál

Stát se šéfem podsvětí není jenom tak a Ferry Bouman ze seriálu Undercover by o tom mohl vyprávět. Jeho cesta na vrchol totiž byla obzvlášť trnitá.

Modrooký samuraj

Mladá bojovnice je v Japonsku v období Edo odsouzená na okraj společnosti. Ze všeho nejvíc touží pomstít se těm, kdo za to můžou, a neváhá při tom jít přes mrtvoly.

Diva trosečnice

Nadějná zpěvačka se po patnácti letech na opuštěném ostrově vrací mezi lidi a udělá všechno proto, aby si splnila velký sen a stala se slavnou hvězdou.

Temná voda

Obyvatelé Andamanských a Nikobarských ostrovů zoufale hledají lék na záhadnou smrtelnou nemoc a přitom musí bojovat o holý život.

Pád domu Usherů

Dva bezcitní sourozenci vybudují rodinnou dynastii, aby se zajistili do budoucna. Jejich plán se ale začne bortit ve chvíli, kdy jejich dědici začnou záhadně umírat.

Všechno hned

Šestnáctiletá Mia se dlouho léčila z anorexie. Sepíše si proto seznam nedůležitějších věcí, které by měl každý mladý člověk prožít, aby si to všechno vynahradila.

Kdo je Erin Carterová?

Britská učitelka žije v Barceloně poklidným životem. Pak ale dojde k ozbrojenému přepadení v supermarketu, které odhalí její tajemství… a násilnou minulost.

V mlhách

Za pár dní se měl ženit, místo toho ale záhadně zemřel. Tenhle zapeklitý případ začnou vyšetřovat dva policajti, kterým se přitom osobní život rozpadá pod rukama.

Mažu tě

On je zadaný, ona zase vdaná. Jednou ale objeví telefon, který jim ze života může vymazat, na koho si ukážou, a začnou spolu plánovat nový život.

FUBAR

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce.

Žák sumo

Drsný kluk se v zoufalství dá na sumo. Suverénním vystupováním si získá spoustu fanoušků a tuhle tradiční disciplínu přitom převrátí vzhůru nohama.

Zdravotní sestra

Nová zdravotní sestra začne podezřívat kolegyni z toho, že její touha po pozornosti může mít něco společného se smrtí několika pacientů.

Florida Man

Bývalý policajt se vrací domů na Floridu, kde se skrývá přítelkyně mafiánského bosse. Jenže z rychlé akce, kterou čekal, se nakonec vyklube pořádná fuška.

Sousedská patrola

Nesourodá jednotka poskládaná z obyčejných lidí má hlavně vylepšit image policie. Nečekaně ale bude nasazovat životy v boji proti prapodivným zločincům.

Dnes nejčtenější

.