Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Při výběru chytrých hodinek jsme často nuceni udělat kompromis a upřednostnit funkčnost před líbivým designem, který od hodinek obvykle očekáváme. Novým chytrým hodinkám od Canyon se však podařilo skloubit obě vlastnosti: jsou multifunkčním zařízením i vkusným doplňkem pro každou příležitost.

Dodejte jim osobní nádech

Tento nový model vytvořený italským designérem představuje svěží, moderní přístup k technologickým doplňkům. Model Canyon SW-86 je určen pro lidi, kteří mají rádi život a nebojí se vyjádřit svůj názor, přičemž si uvědomují, že moderní technologie by měly fungovat „jako hodinky“. Ciferník ve tvaru osmiúhelníku byl přeměněn na živý 1,3palcový dotykový IPS displej. Hodinky jsou dodávány s několika unikátními předinstalovanými ciferníky, nebo si můžete nahrát vlastní a přizpůsobit si je svému stylu. Hodinky SW-86 jsou k dispozici v bílé, černé a červené barvě.

Pro sport a zdraví

Hodinky SW-86 jsou nejen stylovým doplňkem, ale také výkonným fitness trackerem. Počítají kroky, monitorují srdeční tep, úroveň saturace kyslíkem a krevní tlak. SW-86 nabízejí 25 sportovních režimů, podrobné statistiky aktivit a voděodolnost IP68, takže jsou ideální pro ty, kteří jsou stále v pohybu. Jejich nízká spotřeba energie zaručuje až 7 dní používání v aktivním režimu.

Pro práci

Při poslechu hudby nebo kvůli okolnímu hluku je snadné zmeškat důležitý hovor, ale ne s těmito hodinkami. Jejich vibrační funkce vás upozorní na příchozí hovory. Oznámení na displeji hodinek Canyon SW-86 vás informují o nových zprávách, e-mailech a připomenou vám i důležité schůzky. Jednoduše je synchronizujte se svým chytrým mobilem pomocí aplikace Canyon Life.

Pro život

Pomocí chytrých hodinek můžete měnit aktuální skladbu ve smartphonu, aniž byste ho museli vytahovat z kapsy nebo tašky. Chytrý budík vám zajistí dochvilnost a dálkové ovládání fotoaparátu pomůže zachytit tu správnou chvíli. Podívejte se na předpověď počasí přímo na svém zápěstí a přizpůsobte tomu své plány i outfit.

Canyon SW-86 jsou kompatibilní se zařízeními se systémem Android i iOS, včetně iPhonů, Samsung Galaxy, Huawei a mnoha dalších. Jsou v souladu s nařízením GDPR a zajišťují ochranu vašich osobních údajů. SW-86 jsou jedinečným dárkem vhodným pro každého.

O společnosti Canyon

Canyon, společnost s dvacetiletou historií, nabízí širokou škálu mobilního a počítačového příslušenství, chytrých zařízení a herních produktů. Společnost Canyon byla založena v Nizozemsku v roce 2003, nyní má 16 poboček po celé Evropě a prodává výrobky ve více než 30 zemích.

Dnes nejčtenější

.