Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Společnost Český servis, spadající do investiční skupiny Thein Tomáše Budníka, pokračuje ve své transformaci a v souvislosti s novým zaměřením se definitivně přejmenovává na iBusiness Thein. 

iBusiness Thein představil Český servis v březnu tohoto roku coby samostatnou značku pro nové portfolio produktů a služeb na bázi portfolia Apple. Kromě prodeje produktů Apple při té příležitosti firma představila také službu DaaS (Device as a Service). V souvislosti s budováním řady obchodních i technických kompetencí souvisejících se získáním prodejní autorizace Apple (B2B Apple authorized reseller) se původně čistě na servis zaměřená firma postupně zcela transformovala. 

“Potvrzením správného směru se pro nás stalo partnerství pro exkluzivní projekt Mac@Dev přímo s Applem, který je zaměřen na zvýšení penetrace Maců v prostředí českých vývojářských týmů a firem,” říká Jana Studničková, CEO iBusiness Thein, a doplňuje: “Servis v celém portfoliu postupně zastával stále menší roli a do konce října jej postupně ukončujeme. Logické je tak i legální přejmenování celé firmy podle dominantního směru na iBusiness Thein. Kromě samotného portfolia produktů Apple, DaaSu a zaměření na vývojáře se nyní soustředíme zejména na budování týmu techniků – konzultantů, kteří firmám poskytují komplexní podporu při přechodu na Macy.”  

thein

O iBusiness Thein

iBusiness Thein je nejmladší B2B autorizovaný reseller Apple v Česku a nový projekt skupiny Thein. Pro B2B zákazníky přináší možnost pořízení produktů značky Apple, a to jak přímo, tak formou služby. Její součástí je také záruční a pozáruční servis, prodloužená záruka, pojištění, náhradní zařízení v případě jeho poškození nebo ztráty a na konci tříletého cyklu pak garantované smazání dat a případná ekologická likvidace. 

O skupině Thein

Thein je investiční skupina založená zkušeným manažerem a investorem Tomášem Budníkem, která se zaměřuje na rozvoj technologických společností v oboru lCT, kyberbezpečnosti a průmyslu 4.0. Pomocí fondů Thein Private Equity SICAV a J&T Thein SICAV chce ve svém portfoliu propojovat zajímavé projekty a poskytovat jim byznysovou a infrastrukturní expertízu. Hlavní filosofií skupiny Thein je hledání nové synergie mezi jednotlivými projekty a udržení českého know-how v českých rukách.

Dnes nejčtenější

.