Zavřít reklamu

Věčný svit neposkvrněné mysli

Joel je šokován zjištěním, že si jeho přítelkyně Clementine nechala vymazat z paměti jejich bouřlivý vztah, a rozhodne se udělat to samé. Když se však jeho vzpomínky na Clementine začnou vytrácet, Joel si uvědomí, že ji stále miluje.

Smrtící ticho

Lovec s temnou minulostí se pustí do pátrání po zabijákovi, který mohl mít prsty v únosu jeho dcery. Zaplete se ale do nebezpečné hry na kočku a myš.

7500

Kopilot Tobias Ellis bojuje o záchranu životů cestujících a posádky poté, co několik teroristů unese letadlo.

Zvěstovatel

Monique během pandemie Covid-19 opustí karanténu, aby pomohla kamarádce, která trpí – jak později vyjde najevo – nakažlivými nočními můrami.

Je mi ze sebe špatně

Signe se zoufale a sebedestruktivně pokouší znovu získat pevnou půdu pod nohama, zatímco její přítel prorazí jako současný umělec.

Ostrým nožom

Film podle skutečných událostí sleduje příběh Ľudovíta, který ztratil syna při brutálním útoku neonacistů. V důsledku selhání slovenské legislativy jsou útočníci brzy propuštěni a Ľudovít čelí absurdní situaci bez šance na spravedlnost.

Dalíland

Série flashbacků představuje milostný příběh Dalího a Galy. Dalí vypráví svému asistentovi o ztraceném mládí z romantické perspektivy.

 

Dnes nejčtenější

.