Zavřít reklamu

Meg 2: Příkop

Jason Statham a Wu Jing v hlavních rolích postav, které vedou odvážný výzkumný tým na expedici do hlubin oceánu.

Nikdy vyjímečně někdy vždycky

Mladá holka nečekaně otěhotní a nikdo jí nechce pomoct. Se sestřenicí proto odjede z malého města do New Yorku na potrat.

The Haunted Museum 3 ring inferno

Chlapec a jeho otec bojují o svou duši poté, co otevřou portál do prokletého cirkusového světa.

Jentl

V příběhu o mladé nezávislé ženě, která je donucena se vydávat za chlapce, aby ukojila svoji žízeň po vědění, ztvárnila hlavní roli Barbra Streisand.

Divoká dvojka

Vzorná a upjatá policistka (Reese Witherspoonová) se snaží ochránit přitažlivou a společenskou vdovu (Sofía Vergarová) po mafiánském kápovi, zatímco s ní prchá napříč celým Texasem před zkorumpovanými strážci zákona a najatými zabijáky.

Ukolébavka

Amaia právě porodila svou první dceru. Nerada by se vzdala své kariéry překladatelky, ale skloubit rodinu a péči o miminko není lehké.

Velký George Foreman

Příběh George Foremana a jeho pozoruhodného návratu k profesionálnímu sportu vycházející ze skutečných událostí.

Mikulášovy patálie: Jak to všechno začalo

Patálie malého Mikuláše, od rvaček na školním dvoře až po dobrodružství na letním táboře, si v průběhu let zamilovaly více než čtyři generace dětí i dospělých po celém světě. Oblíbená postavička nyní poprvé ožívá v animovaném filmu pro celou rodinu.

Metronom

Bukurešť, rok 1972. Sedmnáctiletá Ana sní o lásce a svobodě. Během mejdanu se s přáteli rozhodne napsat dopis do hudebního programu Metronom, který v Rumunsku tajně vysílá stanice Svobodná Evropa. Když v tom do bytu vtrhne tajná policie.

 

Dnes nejčtenější

.