Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud sháníte parádní tablet za ještě lepší cenu, máme pro vás tip na přesně jeden takový kousek. Níže vám jej představíme blíže.

C13231P-EU-1-99eb-IJkL.jpg

Tablet 8GB+256GB 10.1 inch Screen 5G Calling je špičkovým zařízením pro všechny, kteří vyžadují vysoký výkon a rozsáhlou paměťovou kapacitu. S operační pamětí 8 GB a interním úložištěm 256 GB je tento tablet připraven na zpracování náročných úkolů a uchování velkého množství dat. 10.1 palcový displej nabízí vynikající vizuální zážitek s vysokým rozlišením a jasnými barvami. 5G volání je připraveno zpřístupnit rychlý internet a hladké hovory kdekoli, kde je dostupná 5G síť. Procesor MTK6797 s 10 jádry poskytuje rychlý a plynulý výkon pro multitasking a hraní her.

Možnost rozšíření paměti na 128 GB díky slotu pro paměťovou kartu vám umožní uchovat ještě více obsahu. Tablet nabízí obrovskou kapacitu baterie 7000 mAh, což znamená, že můžete tablet používat po dlouhou dobu bez nutnosti častého nabíjení. Velký a jasný displej je ideální pro sledování filmů, surfování na internetu a práci s aplikacemi. Bluetooth 5.0 umožňuje rychlé a spolehlivé připojení k bezdrátovým zařízením, jako jsou sluchátka nebo reproduktory.

Tento tablet je skvělou volbou pro profesionály, studenty a každého, kdo potřebuje výkonné a spolehlivé zařízení na cestách. Funkce 5G Calling znamená, že můžete zůstat v kontaktu s rodinou a přáteli, kdekoliv se nacházíte. 10 jádrový procesor zajišťuje rychlé spouštění aplikací a plynulý chod zařízení i při náročných úkolech. S 256GB interní pamětí můžete uchovat stovky fotografií, videí a dokumentů přímo na tabletu.

Velká baterie znamená, že můžete sledovat filmy nebo hrát hry po dlouhou dobu bez obav z vybití baterie. Tabletu nechybí výborný zvukový výkon pro poslech hudby a sledování videí. S rozšiřitelnou pamětí na 128 GB máte dostatek místa na uchování všech svých oblíbených souborů. Bezdrátová konektivita Bluetooth 5.0 zajišťuje rychlé připojení k bezdrátovým sluchátkům nebo reproduktorům. Tento tablet je vhodný pro zábavu i produktivitu díky své výkonné hardwarové výbavě. 10.1 palcový displej je ideální pro surfování na internetu, čtení e-knih a prohlížení fotografií. Celkově je Tablet 8GB+256GB 10.1 inch Screen 5G Calling skvělým zařízením pro všechny, kdo potřebují výkonný tablet s vysokou pamětí a rychlým internetem pro svou práci i zábavu.

Běžná cena tohoto tabletu je 168,88 dolarů, nyní jej však lze získat jen za 93,96 dolarů.

Tablet lze zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.