Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud hledáte levnější, ale přesto kvalitní tablet, který by byl ideálním společníkem například ke sledování multimédií či pro vaše dítě, pak pro vás máme perfektní tip! V rámci současné akce na ověřeném e-shopu Tomtop.com si totiž můžete přijít na oblíbený 7″ Android tablet za méně než polovinu.

Skvělý tablet pro děti

Nyní si ale pojďme posvítit na samotný tablet, který je momentálně k dostání se slevou. Jak už jsme tedy zmínili výše, jedná se o Android tablet, který vás hned na první pohled zaujme svým 7″ TFT displejem s rozlišením 1024×600 pixelů, díky čemuž se jedná o ideálního společníka zejména pro děti. Velikostí se však nenechejte zmást. V útrobách zařízení totiž tepe výkonný čtyřjádrový procesor Allwinner A33 v kombinaci s 1 GB operační paměti. Z hlediska úložiště se pak nabízí 8 GB. Úložiště lze rozšířit prostřednictvím paměťové karty.

Za zmínku také stojí již uvedený operační systém Android 4.4 či poměrně solidní fotoaparáty, a to na přední i zadní straně. Nejen že tak s tabletem můžete fotit zajímavé fotky, ale zároveň se můžete pustit i do videohovorů. Samozřejmostí je také podpora Wi-Fi pro připojení k síti či 3,5mm audio jack konektor pro připojení sluchátek.

Za méně než polovinu

Jak už jsme zmínili hned v úvodu, aktuálně si tento 7″ Android tablet můžete pořídit s bezkonkurenční slevou ve výši 64 %. Jeho cena totiž klesla na pouhopouhých 131,61 $ 47,99 $ (1079,78 Kč), díky čemuž si můžete přijít na parádního společníka za pouhou tisícovku. Jedná se o parádní zařízení například pro děti, kteří tak získají praktický tablet pro studium i hraní. Součástí ceny je navíc i DPH a doprava. S nákupem ale neotálejte. Akce je totiž časově i početně omezená.

7″ Android tablet zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.