Zavřít reklamu

Nejdůležitější Apple Keynote letošního roku je úspěšně za námi. Jak se dalo očekávat, Apple na svém eventu představil řadu novinek včetně nadupaného iPhonu 15 Pro a iPhonu 15 Pro Max. Jak bývá zvykem, tyto varianty jsou o něco dražší než základní model. Na kolik vás vyjde nejdražší iPhone 15 Pro?

Apple si dal na letošních Pro modelech opravdu záležet. High-endové varianty iPhonů řady 15 nabízí tělo z odolného titanu, matný finiš a zaoblenější rohy oproti svým předchůdcům. Mohou se také pochlubit historicky nejtenčími rámečky, co se Pro modelů týče. Potvrdily se také spekulace o Action Buttonu – programovatelném akčním tlačítku, které dokáže provádět celou řadu různých funkcí. Za nejlevnější variantu iPhonu 15 Pro zaplatíte 29 990 korun. Kolik ale stojí iPhone 15 Pro v nejvyšší konfiguraci?

iPhone 15 Pro s 6,1″ displejem je k dostání ve variantách se 128GB, 256GB, 512GB a 1TB úložiště. Za poslední jmenovanou, tedy nejdražší variantu, byste museli zaplatit 44 990 korun. Pokud byste zatoužili po iPhonu 15 Pro Max, jehož úhlopříčka displeje činí 6,7″, vyjde vás jeho nejdražší varianta na 47 990 korun.

Dnes nejčtenější

.