Zavřít reklamu

Apple Watch
Dnes se k nám vůbec poprvé dostávají fotografie balení nejdrazších Apple Watch Edition, které bude narozdíl od levnějších modelů Apple Watch a Apple Watch Sport sloužit jako nabíjecí dock pro hodinky. Na fotografích si můžete všimnout, že vnitřek balení je vyložen kůži, a tak působí balení ještě luxusněji a také zajišťuje, že si hodinky při nabíjení nijak neošoupete. Uvnitř je balení přizpůsobeno na vložení Apple Watch, aby zde hodinky sparvně ležely a vidět můžete i napájecí konektor, který připnete ke spodní straně hodinek a ty se začnou nabíjet.

Balení je však podobné tomu, které se dodává společně s Apple Watch, jež jsme vám ukázali před pár dny. Postrádá však možnost udělat si z balení dock pro nabíjení hodinek a luxusní vyložení balení kůží. Zbytek balení nejdražších hodinek je však shodné s tím pro levnější modely, a tak pod tímto luxusním dockem najdete nabíjecí kabel a manuály. Spodní část už není tak hezká, jako ta horní.

Narozdíl od nerezových Apple Watch a zlatých Apple Watch Edition se nejlevnější model Apple Watch Sport bude dodávat v obyčejném balení. To by mělo být obdélníkové, podobně jako to pro iPhone a rohy by měly být zaoblené, a tak z něho nebude taková „šperkovnice“ pro vaše hodinky, jako je tomu u dražších modelů.

9boZOEN
Tm9RaXp
ahZDG1F

 

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.