Zavřít reklamu

Komerční sdělení: EVOLVEO rozšiřuje svoji nabídku produktů pro chytrou domácnost a přináší na trh videotelefon EVOLVEO DoorPhone AP1. Jedná se o moderní videotelefon s aplikací Smart Life (Tuya) pro vzdálenou správu, obrazovkou s Wifi ve velikosti 7 palců ve Full HD a s dvojicí relátek pro ovládání otevírání vstupní branky a vjezdové brány. Díky jednoduchému zapojení pomocí pouze dvou vodičů, zvládne jeho instalaci doopravdy každý. Navíc je jednotka s obrazovkou vybavena vnitřní 32GB pamětí pro záznam událostí před kamerou. Vnější jednotka vyniká vysokou odolností.

V nabídce je i verze AP2, která má v dodávaném setu dvě obrazovky a vnější panel je vybaven čtečkou RFID čipů pro bezklíčový přístup. Čipy (6 ks) jsou součástí dodávky.

EVOLVEO DoorPhone b

Jednoduché ovládání

Venkovní panel odolný proti povětrnostním vlivům je vybaven tlačítkem a kamerou, pomocí kterého mohou hosté a návštěvy komunikovat. Když host stiskne tlačítko volání na venkovní stanici, monitor zazvoní, zároveň se na obrazovce zobrazí obraz návštěvníka. Tato účelná funkce zajistí kompletní systém kontroly bezpečného přístupu. 

Kvalitní odolné provedení

Dveřní, venkovní jednotka s tlačítkem a kamerou je vyrobená z odolné hliníkové slitiny. Při správné montáži za použití přibaleného těsnění, dosahuje zařízení krytí IP65 před povětrnostními vlivy. Kamera je vybavená nočním neviditelným přísvitem.

EVOLVEO DoorPhone

Pouze dva dráty stačí

Instalace nebyla nikdy snazší, pro propojení dveřní jednotky a monitoru stačí pouze dva vodiče. Video telefon, tak lze zapojit i na místo původního zvonku na dvoulinkový kabel. Navíc u vodičů není potřeba hlídat polaritu zapojení, stačí použít připravené pákové svorky a vše rychle zapojit. Napájecí adaptér se zapojuje na straně monitoru. Jak dveřní jednotka, tak i monitor jsou uzpůsobené pro montáž na běžnou instalační krabičku KU68.

Balení obsahuje vše, co je potřeba k jednoduché instalaci: vnitřní monitor, venkovní jednotku s kamerou, sadu šroubů a hmoždinek, svorky na kabely s páčkou.

EVOLVEO DoorPhone _image

Dostupnost a cena

Chytrý video telefon EVOLVEO DoorPhone AP1 je dostupný prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců již za 4 590 Kč včetně DPH.

Chytrý video telefon EVOLVEO DoorPhone AP2 je dostupný prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců již za 7 290 Kč včetně DPH.

Dnes nejčtenější

.