Zavřít reklamu

Operační systém iOS 17 od společnosti Apple přinesl řadu vylepšení a nových funkcí, přičemž řada významných vylepšení se týká funkce AirDrop. Tento nástroj, který si uživatelé Apple oblíbili pro jeho možnosti bezproblémového sdílení souborů, se dočkal výrazného vylepšení. Pojďme se společně podívat na všechny podrobnosti a prozkoumat, co nového přináší AirDrop v betaverzích operačního systému iOS 17.

Jedním z nejvýznamnějších vylepšení AirDrop v iOS 17 je vylepšené rozpoznávání zařízení. Tato funkce umožňuje AirDrop rychleji a přesněji identifikovat blízká zařízení. Pryč jsou doby, kdy jste museli čekat, až se iPhone vašeho kamaráda objeví v seznamu AirDrop. Díky této aktualizaci je sdílení fotografií, videí a dalších souborů ještě snazší a efektivnější.

Přenosy objemnějších souborů

Zkoušeli jste někdy sdílet velký videosoubor nebo sérii fotografií ve vysokém rozlišení, a bylo vám řečeno, že velikost souboru je příliš velká? V operačním systému iOS 17 bude tento problém už konečně minulostí. Ve funkci AirDrop v iOS 17 se zvýšil limit velikosti souborů pro přenosy, takže sdílení větších souborů je snazší než kdykoli předtím. Ať už sdílíte dlouhou prezentaci, nebo sbírku svých nejlepších fotek z dovolené, AirDrop vás nenechá na holičkách.

Vylepšené zabezpečení

V dnešní digitální době je bezpečnost nejdůležitější. Apple si to uvědomuje, a proto v AirDropu posílil bezpečnostní opatření. Nová aktualizace operačního systému iOS 17, potažmo služby AirDrop, obsahuje další bezpečnostní funkce, které chrání vaše data během přenosů. Můžete tak s klidným svědomím sdílet soubory s vědomím, že vaše data jsou v bezpečí před potenciálními hrozbami.

Lepší integrace s dalšími aplikacemi

AirDrop v operačním systému iOS 17 kromě jiného také lépe spolupracuje s dalšími aplikacemi. Tato vylepšená integrace usnadňuje sdílení souborů přímo z aplikace, kterou používáte. Ať už posíláte dokument z aplikace Pages nebo fotku z fotogalerie vašeho iPhonu, můžete tak učinit přímo přes AirDrop, aniž byste museli přepínat aplikace.

Nové uživatelské rozhraní

V neposlední řadě bylo v iOS 17 přepracováno rozhraní AirDrop. Nový vzhled je nejen estetičtější, ale také uživatelsky přívětivější a intuitivnější. Díky tomuto přepracování je orientace v AirDropu snadná i pro ty, kteří se zařízeními Apple teprve začínají.

Závěrem

Díky uvedeným vylepšením je služba AirDrop v operačním systému iOS 17 výkonnější a pohodlnější než kdykoli předtím. Ať už jste dlouholetým uživatelem Apple, nebo nováčkem v tomto ekosystému, tyto nové funkce jistě zlepší vaše zkušenosti se sdílením souborů.

Dnes nejčtenější

.