Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud hledáte kvalitní přenosný reproduktor, který se stane perfektním parťákem na nejrůznější vaše cesty a skvělé večírky, pak pro vás máme skvělý tip! Vaší pozornosti by totiž rozhodně neměla uniknout akce Pink Week, při které si můžete přijít na nejlepší přenosný reproduktor JBL Flip 6 za naprosto skvělou cenu! A rozhodně je o co stát. Tento kousek vás totiž potěší nejen svým zvukem, ale pořádnou náloží dalších výhod.

JBL Flip 6 na první dobrou potěší svým hlasitým a mohutným zvukem. Tento model totiž vsází na dvoupásmový systém reproduktorů, které jsou navrženy přesně tak, aby přinášely výkonný, krystalicky čistý zvuk. V tomto ohledu za zmínku rozhodně stojí dva optimalizované pasivní basové zářiče, které jsou navíc vyladěné do detailu pomocí pokročilého algoritmu Harman. S tím jde také ruku v ruce odolnost vůči prachu a vodě dle stupně krytí IP67. Ať už se tedy chystáte kamkoliv, můžete si být jisti tím, že na vás čeká prvotřídní zvuk, který se nezalekne ani deště či postříkání. Zároveň se určitě nemusíte obávat, že by vás reproduktor v určitém okamžiku zradil. Nabídne vám totiž úžasnou výdrž dosahující až 12 hodin na jedno nabití.

Důležitou součástí JBL Flip 6 je také jeho odvážný design. Výrobce totiž vsází na oválné tělo, které se tak dokáže postarat o perfektní zvuk. A kdyby náhodou výkon nestačil? Pak jistojistě potěší zajímavá funkce PartyBoost. S její pomocí totiž můžete propojit klidně i dva kompatibilní reproduktory a dopřát si tak dvojnásobnou porci zábavy. Jednoduše se stačí připojit skrze Bluetooth a můžete se rovnou pustit do přehrávání vaší oblíbené muziky. Stejně tak může potěšit eco-friendly balení. To nejlepší na tom však je, že v rámci akce Pink Week si na JBL Flip 6 můžete přijít za pouhopouhých 3590 Kč 2872 Kč, stačí zadat slevový kód PINK20. Už z názvu akce je ale evidentní, že se ta vztahuje jen na růžovou barvu reproduktoru.

JBL Flip 6 zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.