Zavřít reklamu

Dominantní český výrobce a dodavatel prémiového příslušenství pro mobilní zařízení společnost FIXED.zone bude mít dominantní postavení i mezi vystavovateli z ČR na největším mezinárodním veletrhu spotřební elektroniky a domácích spotřebičů IFA v Berlíně. Veletrh, který letos na začátku září slaví 99 let od své premiéry, tento rok přivítá více než
2000 vystavovatelů, mezi kterými nebudou chybět nejvýznamnější technologické firmy z celého světa. Společnost FIXED.zone má svoji expozici v hale 3.2., stánek číslo 206.

„Stále větší podíl naší produkce směřuje na export, který se stal klíčovým prvkem naší další expanze. Náš důraz na nadstandardní kvalitu a inovativní řešení založená na vlastním vývoji nám dávají silnou motivaci a předpoklady uspět na evropském trhu. Naší ambicí je zařadit se mezi lídry  v oblasti mobilního příslušenství v Evropě. To je také důvod, proč nemůžeme chybět se svými nejnovějšími produkty na veletrhu IFA v Berlíně a proč máme největší stánek mezi českými vystavovateli,“ uvedl Daniel Havner, jeden ze zakladatelů společnosti FIXED.zone zodpovědný za směr, kterým se značka FIXED ubírá.

FIXED.zone je specialistou na příslušenství pro chytrá zařízení, která rozšiřují jejich potenciál ve skutečném životě. Produkty značkou FIXED jsou vyvíjeny s důrazem na jednoduché používání, kvalitu, dlouhou životnost a udržitelnost.

Společnost FIXED.zone se na berlínský veletrh IFA vrací po čtyřech letech. Poprvé zde vystavovala v roce 2019, kdy představila koncept s názvem „Technology meets tradition“ se zaměřením na prezentaci nových chytrých lokátorů v kombinaci s vlastní koženou výrobou v Prostějově. V roce 2020 vystavoval FIXED.zone své novinky na veletrhu CES v Las Vegas.

FIXED.zone a.s. je ryze českou společností s ambicí stát se evropským lídrem v oblasti všeho, co patří k mobilním telefonům, tabletům a nositelné elektronice. Pomáhá svým zákazníkům tato mobilní zařízení zdokonalit, ochránit, zjednodušit jejich používání a zpřístupnit jim nejnovější technologie. FIXED.zone vlastní majoritně zakladatelé, kteří ve společnosti aktivně manažersky působí a rozvíjejí ji. Zaměstnává více než 90 lidí. Má sídlo v Českých Budějovicích a vlastní výrobu luxusních kožených pouzder v Prostějově. Výrobky FIXED se tradičně umisťují na předních příčkách hodnocení zákazníků. V roce 2019 získala společnost prestižní cenu EUROPEAN PRODUCT DESIGN AWARD. Více na www.fixed.zone. Od listopadu 2021 se akcie FIXED.zone obchodují na trhu START Burzy cenných papírů Praha.

FIXED IFA 2023

Dnes nejčtenější

.