Zavřít reklamu

Apple Music nyní získala novou stanici „Tipy jen pro vás“ (Discovery Station), která se nachází v sekci „Pusťte si“ pod položkou Nejlepší tipy. Přizpůsobená stanice je spárována s osobním výběrem nesoucím vaše jméno a majícím označení „Stanice pro vás“. Pokud ji ještě nevidíte, je přístupná také prostřednictvím tohoto odkazu.

Můžete se těšit na mix skladeb podobného stylu jaké jsou ty, které máte ve své osobní knihovně, v minulosti jste je poslouchali a zahrnuli je mezi ty, které se vám Líbí. Nabídka však vybírá kusy, které v dosavadních seznamech ani osobní knihovně nemáte, pročež se jeví jako skvělá volba pro objevování.

Ke stanici zatím neexistuje žádná dokumentace. Podrobnosti o tom, jak algoritmus pro navrhování hudby funguje, prozatím tedy nejsou k dispozici. Je možné, že společnost Apple bude chtít na „Tipy jen pro vás“ někdy v budoucnu upozornit a zaměří se na jejich propagaci.

Z dosavadního testování mohu říci, že žánrový rozsah i konkrétní tracky skutečně respektují předchozí volby, vyhovují individuálnímu vkusu a v tuto chvíli se jeví, pokud jde o nacházení nových autorů, interpretů i konkrétních skladeb, velmi dobře.

Dnes nejčtenější

.