Zavřít reklamu

Filmové novinky na Disney+

Imagine Dragons: Live in Vegas

Imagine Dragons se vrací domů, aby vystoupili na největším pódiu ve městě, na stadionu Allegiant, v triumfálním koncertním filmu, který ukazuje, jak se kapela proslavila a jak město pomáhá utvářet její zvuk.

Disney+ si můžete předplatit zde

GIFT

Vůbec první sólová lední show v Tokyo Dome, „GIFT“, je příběhem, v němž Yuzuru Hanyu vyobrazuje svůj život a budoucnost na ledě.

Disney+ si můžete předplatit zde

Místo, za které stojí bojovat

Greg, policista u Agentury pro vnitřní bezpečnost, je vyslán, aby se pod falešnou identitou infiltroval do zóny určené k obraně. Tady se setkává s Myriam, ekologickou aktivistkou. Když ho po 18 měsících pošlou zpátky, najde tam Greg nejen Myriam, ale i jejich syna. Rozpolcený mezi svými profesními ambicemi a vzkvétající láskou musí Greg učinit rozhodnutí, které by mohlo všechno změnit. Čas běží a brzy vše zmizí.

Disney+ si můžete předplatit zde

Seriálové novinky na Disney+

Stínový detektiv (nové epizody v 2. sérii)

Tchäkrok, starý detektiv před důchodem, obdrží výhružný telefonát od neznámého muže, a je křivě obviněn z vraždy. Vyděrač si říká Přítel, a navrhuje hru. Chce po Tchäkrokovi, aby si znovu prošel staré případy, na kterých pracoval. Starý detektiv zoufale pátrá ve své paměti, aby zjistil, kdo vyděrač je, a odhalil jeho záměr. Dokáže Tchäkrok napínavou hru dohrát?

Disney+ si můžete předplatit zde

The Kardashians (nové epizody 3. řady)

Rodina, kterou znáte a milujete, přichází se zbrusu novým seriálem, který vám umožní nahlédnout do jejich života. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall a Kylie se vracejí před kamery, aby odhalily pravdu, která se skrývá za titulky novin.

Disney+ si můžete předplatit zde

Bobovy burgery (nové epizody)

Bob vede restauraci Bobovy burgery s pomocí své ženy a jejich tří dětí. Obchody sice váznou, ale nevzdávají se naděje.

Disney+ si můžete předplatit zde

Tajná invaze (nové epizody)

V novém seriálu „Tajná invaze“ od Marvel Studios, který se odehrává v současnosti MCU, se Nick Fury dozvídá o skryté invazi na planetu Zemi, již provedla frakce Skrullů, což jsou mimozemšťané schopní měnit podobu. Fury má i několik spojenců, mezi něž patří Everett Ross, Maria Hillová a Skrull Talos, který si na Zemi zařídil život. Společně závodí s časem, aby zabránili válce a zachránili lidstvo.

Disney+ si můžete předplatit zde

Dnes nejčtenější

.