Zavřít reklamu

Komerční sdělení: MacBooky Pro se 14“ displejem, čipem M1 Pro a úložištěm 512GB jsou sice naprosto skvělé stroje, jejich cena však dělá mnoha uživatelům vrásky na čele. Když však víte, kam pro ně jít, i tato extrémně výkonná „železa“ seženete velmi výhodně. Skvělou volbou je nyní zejména mac-outlet.cz, který si ve spolupráci s naším portálem připravil pro vás, naše věrné čtenáře, parádní slevu právě na tento MacBooku Pro. 

Pokud po 14“ MacBooku Pro M1 Pro 512GB pokukujete, vězte, že jej můžete nyní získat jen za 41 990 Kč. mac-outlet.cz sice stroj standardně prodává za 43 990 Kč, nicméně pokud při nákupi zadáte slevový kód LSA2000, cena počítače klesne na výše zmíněných 41 990 Kč. A jelikož se jedná o Apple Certified Refurbished stroj, tedy Applem repasovaný a prověřený počítač, můžete si být jistí tím, že vám dokáže sloužit dlouhé roky. Na MacBook je navíc samozřejmě standardní dvouletá záruka pro fyzické osoby, popřípadě 12 měsíců pro podnikatele nakupující na IČO. Riziko jakýchkoliv problémů s tímto Macem je tedy naprosto minimální, což z něj dělá i díky ceně jeden z nejlákavějších Maců na českém trhu. Ostatně, vždyť za 41 990 Kč se v současnosti prodávají podstatně méně výkonné MacBooky Air M2, které tomuto stroji nesahají ani po kotníky. 

MacBook Pro M1 Pro 512 GB lze na mac-outlet.cz zakoupit zde

macbook-pro-14-m1-pro-8-core-16gb-512gb-ssd-14-core-gpu-silver-2021

V nabídce mac-outlet.cz toho však naleznete samozřejmě mnohem víc. Velmi lákavé jsou například zbrusu nové 27“ iMacy, které lze momentálně sehnat se 42% slevami za ceny, o kterých by se vám v době jejich vydání jen zdálo. Nejedná se přitom o žádné staré stroje – bavíme se totiž o modelových ročnících 2020, které jsou osazeny výkonnými procesory Intel. Pokud jste tedy i nadále jejich příznivci, jedná se o stroje, které pro vás budou jako stvořené. 

iMacy na mac-outlet.cz naleznete zde

Dnes nejčtenější

.