Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Společnost Mac-outlet je na trhu více jak tři roky a zabývá se výhradně prodejem ukončených modelů značky Apple. Jedná se o nové anebo certifikované Apple produkty (Apple Certified Refurbished) s dvouletou zárukou, která je platná i pro podnikatele. S příchodem nových M1 čipů Apple postupně ukončil veškerou podporu na platformě Intel. Mnoho firem, ale stále poptává produkty Intel především kvůli aplikacím, které fungují pouze s procesorem Intel. V nabídce najdete modely zakázkové konfigurace s pamětí až 32GB RAM.

MacOutlet

Nejprodávanější produkt na platformě Intel je poslední model MacBook Pro, který byl představen pro rok 2020. MacBook Pro 13 s konfiguraci Intel Core i5 2.0 GHz QuadCore (10. gen), 16GB RAM a volitelnou kapacitou disku 512GB nebo 1TB. Verze s 512GB SSD je nyní dostupná za 29.990 Kč a verze s 1TB za 33.990 Kč.

V nabídce najdete také nově modely s M1 čipem za nejlepší dostupnou cenu na českém trhu.

MacBook Pro 13″ zakoupíte za akční cenu zde!

Navíc můžete získat jakýkoliv produkt z nabídky, za ještě lepší cenu! Použijte slevovým kupón v hodnotě 500 Kč a dopravou zdarma. V košíku stačí uplatnit kód: LSA500

Dnes nejčtenější

.