Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud uvažujete nad vyzkoušením 3D tisku a hledáte kvalitní tiskárnu, na které byste mohli ušetřili, pak pro vás máme skvělý tip! Nyní si totiž můžete přijít na oblíbený model Kingroon KP3S 3.0, který je v rámci speciální akce k dostání s úžasnou slevou. Jedná se o povedenou 3D tiskárnu v poměru cena/výkon s řadou skvělých možností. Pojďme se proto na tento model zaměřit o něco detailněji.

Prvním benefitem této tiskárny je to, že se velmi snadno sestavuje a dodává se téměř kompletně zkompletovaná, což šetří váš čas a námahu. Je tedy ideální pro ty, kteří s 3D tiskárnami začínají a nemají alespoň prozatím zkušenosti ani s tím, jak tiskárnu jako takovou sestavit, aby fungovala přesně tak, jak má, což je rozhodně super. Díky tomu si totiž člověk ušetří nemalé nervy. 

Jak začátečníky, tak zkušené tiskaře ale jistě potěší třeba i použití prmyslové vodicí lišty, která se vyznačuje vysokou přesností, vysokou tvrdostí a nízkou hlučností, umožňuje plynulejší tisk a dvojnásobně zvyšuje přesnost tisku. Kolejnice jsou vybaveny prachovými přepážkami a ocelovými kuličkovými držáky pro plynulejší a odolnější pohyb, což se samozřejmě projeví i na kvalitě tisku jako takového, který je naprosto hladký a plynulý. Zkrátka a dobře, radost s tiskárnou pracovat.

Snímek obrazovky 2023-07-23 v 17.50.09

Velkým strašákem mnoha tiskařů je paradoxně závěr tisku, kdy je produkt potřeba sejmout z podložky. U tohoto modelu je však jakýkoliv strach naprosto zbytečný. Po vytištění lze totiž modely vyjmout jemným ohnutím magnetické platformy z pružinové oceli. Na údržbu navíc vynaložíte mnohem méně prostředků, protože platforma nekoroduje a vydrží intenzivní tisk. Nemusíte se tedy bát toho, že byste museli po pár tiskařských akcích shánět novou podložku, protože ta stará vzala za své. 

Jednou z nejdůležitějších věcí každé 3D tiskárny je její exturder a ten je zde vskutku špičkový. K dispozici je tu totiž extruder s přímým pohonem podporující flexibilní spotřební materiál TPU aa nabízející plynulý výtlak. Díky tomu výrazně zvyšuje přesnost řízení, což se projevuje výtiskem hladkého modelu s maximální přeností bez ucpávání nebo otěru.

Velkým benefitem tohoto modelu je i fakt, že po neplánovaném výpadku napájení může KP3S pokračovat v tisku z poslední uložené pozice extrudéru, což šetří čas a snižuje množství odpadu. U spousty konkurenčních tiskáren přitom platí, že jakmile se u nich tisk z jakéhokoliv důvodu zastaví, je třeba jej započít nanovo, protože nedokáží navázat tam, kde skončily. Strašákem bývá ale třeba i hluk, který je však zde taktéž na minimu. Tiskárna je totiž vybavena vysoce kvalitními moduly, takže tisk probíhá tiše a vy si můžete užívat čas strávený tiskem a bavit se svými uměleckými díly. Zkrátka a dobře, je o co stát. 

Běžná cena tiskárny Kingroon KP3S 3.0 je 163 dolarů. Díky slevovému kódu VIPCG však získáte slevu 40 dolarů, což není rozhodně zlé – tím spíš, když vám tiskárna navíc dorazí s dopravou zdarma. Super je navíc to, že pokud nebudete s produktem spokojeni, máte 7 dní na jeho vrácení, popřípadě 30 dní na jeho výměnu. 

Tiskárnu zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.