Zavřít reklamu

Igby

Vzpurný mladík Igby bojuje se světem bohatých a mocných, do kterého se narodil a v němž se začíná dusit. Igby, který má schizofrenického otce, egocentrickou matku a dravého staršího bratra, usoudí, že musí existovat i lepší život.

Dvě letenky do Řecka

Čerstvě rozvedená Blandine se jen těžko vzpamatovává z rozchodu. Její nejlepší kamarádka Magali ji přiměje vydat se na cestu, o které v mládí snily.

Šoumen krokodýl

Když se rodina Primmů přestěhuje do New Yorku, jejich syn Josh si musí zvyknout na novou školu i přátele. Vše se změní v okamžiku, kdy Josh v podkroví nového domova objeví Lyla – zpívajícího krokodýla, který miluje koupele, kaviár a dobrou hudbu.

Osm hrozných

Příběh, který se odehrává 12 let po skončení Občanské války v USA. Nad horským průsmykem zuří sněhová bouře a osm pocestných musí společně přečkat ve srubu několik dní a nocí. A pomalu začínají tušit, že se do města asi nedostanou…

Po čem muži touží

Šéfredaktor časopisu Playboy Karel Král je charismatický cynik, trochu šovinista a sarkastický sympaťák, na kterého ženy letí. Dosud žil spokojeně, dělal si, co chtěl, a všechno mu prošlo. Nyní ale nastává v jeho životě zlom…

Šarlatán
Na pozadí převratných politických změn v Československu 20. století se léčitel snaží dostát svým povinnostem a pomoct milionům lidí i udržet tajný milostný vztah.

Jedině Tereza

Tomáš s Terezou prožívali lásku jako z učebnice. Poznali se na střední, přeskočila mezi nimi jiskra a pak už to jen doutnalo a hořelo…

Capote

V roce 1959 se Truman Capote dozví o vraždě kansaské rodiny a rozhodne se o tomto případu napsat knihu. Zatímco sbírá podklady pro svůj román Chladnokrevně, naváže vztah s jedním z vrahů jménem Perry Smith, který je zavřený v cele smrti.

Válka o dědictví

Dvě sestry, Macey a Savanna, které provozují krachující kavárnu, usilují o dědictví po své tetě, ale musí soupeřit s ostatními příbuznými.

Dnes nejčtenější

.