Zavřít reklamu

Když Apple na červnové WWDC světu představil svůj první AR/VR headset Vision Pro a následně jej nechal otestovat první šťastlivce zejména z řad novinářů i youtuberů, nejeden z nich si stěžoval na to, že je produkt příliš těžký na delší používání. Vyšší hmotnosti si ostatně je dle všeho velmi dobře vědom i samotný Apple, který pro něj přichystal přídavný řemínek nebo chcete-li popruh na hlavu, který pomáhá headset lépe zafixovat a do jisté míry i odlehčit. Háček je sice v tom, že jej kalifornský gigant ukázal jen a pouze v jediném záběru v jednom propagačním videu, avšak díky zdrojům velmi dobře informovaného reportéra Marka Gurmana nyní víme, že se v tomto směru není čeho obávat. 

Prakticky nulový komentář směrem k sekundárnímu řemínku na hlavu pro Vision Pro sice vyvolal v mnoha uživatelích otázky ohledně toho, zda s ním Apple vůbec počítá a nejednalo se tak jen o chybné ukázání neplánovaného příslušenství ve videu, když o něm není absolutně slyšet, nic takového se však neděje. Zdroje Gurmana totiž nyní přišly s tím, že Apple o tomto příslušenství nemluví vlastně jen kvůli tomu, že stále pracuje na jeho vývoji, jelikož s verzí, kterou ukázal ve videu, není absolutně spokojen a je potřeba jej tedy doladit tak, aby byl i tento prvek stoprocentní. Jak rychle se tak stane je sice v tuto chvíli záhadou, nicméně vzhledem k tomu, že se jedná vlastně jen o designovou záležitost, je prakticky jisté, že Apple nebude mít problém s vyřešením celé zápletky do startu prodejů tohoto produktu. Ten je plánován na začátek příštího roku, avšak bohužel zprvu jen v USA.
 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně

Dnes nejčtenější

.