Zavřít reklamu

Pokud máte rádi sledujete fotbal, zřejmě právě v těchto dnech netrpělivě sledujete přestupové spekulace a nemůžete se dočkat začátku sezóny. Ta začne až za několik týdnů. A pokud máte zájem, lze se na sezónu 2023/2024 naladit i na vašem iPhonu. V App Store naleznete několik zajímavých fotbalových her. Pojďme se na ně podívat.

Stickman Soccer 2018

Pokud nelpíte na realistické grafice, pohybech, fyzice a podobně, možná oceníte tento arkádový počin. Hráči jsou si podobní, ovšem mají odlišné vlastnosti a je jen na vás, jak kvalitní tým vybudujete. Ovládání je opravdu jednoduché a osvojení si základních herních mechanik zabere několik vteřin.

Stickman Soccer 2018 můžete stáhnout zde

Score! Hero

Hra, která vám zpočátku bude připadat velmi triviální, časem vás ale bude přivádět k šílenství. Zde se nesetkáte s klasickými herními mechaniky fotbalu. Pohyb míče ovládáte prstem. Jakmile se k vašemu hráči dostane míč, hra se pozastaví a vy musíte co nejlépe přihrát či zakončit střelu. Povedená hra, která vás zabaví na dlouhé hodiny.

Score! Hero můžete stáhnout zde

Football Strike

Další poměrně atypická fotbalová hra. Zde je vašim úkolem kopat přímé kopy. Ač se to na první pohled může zdát jednoduché a po čase nudné, není tomu tak. Budete postaveni před různé výzvy, které zkrátka budete chtít pokořit. Hra navíc nabízí značné množství způsobů, jak standardku zahrát.

Football Strike můžete stáhnout zde

Soccer Super Star

Tento herní titul je jakousi obdobou výše zmíněné hry Score! Hero, jde tedy o ovládání nahrávky či střely prstem. Ovšem setkáváte se zde často s textovým komentářem, což nemusí být každému zapálenému nadšenci fotbalu po chuti.

Soccer Super Star můžete stáhnout zde

eFootball 2023™

Ano, i Pro Evolution Soccer má své zastoupení na smartphonech. Toto je podle valné většiny hráčů nejlepší fotbal na mobilní telefony. Vše díky realistickým pohybům, krásné grafice vystavěné na Unreal Enginu a vyobrazení stadionů. Pokud hledáte kvalitní fotbal na iPhone, tady je.

eFootball 2023 můžete stáhnout zde

Dream League Soccer 2023

Pokud ale mohu do výběru mluvit já, podle mě je nejlepším fotbalem na mobily právě DLS 2023. Vybudujete si tým a snažíte se dostat do nejvyšší soutěže. Hratelnost je za mě zde naprosto skvělá. Sérii jsem po roky věrný a za léta mám nahrané tisíce zápasů. Za mě je DLS vždy volbou číslo jedna.

DLS 23 můžete stáhnout zde

Total Football – Mobile Soccer

Fotbálek, který dorazil zároveň s loňským MS ve fotbale v Kataru. Po počátečním boomu se hra dostala do pozadí. Hřebínek ji sráží především tlak na mikrotransakce. Hra vás ale na nějakou dobu rozhodně zabaví.

Total Football – Mobile Soccer stáhnete zde

Dnes nejčtenější

.