Zavřít reklamu

Luca

Snímek studií Disney a Pixar „Luca“, odehrávající se v malebném městečku italské riviéry, vypráví o dospívajícím chlapci, který zažívá nezapomenutelné letní prázdniny. Prosluněná dobrodružství prožívá Luca se svým novým nejlepším kamarádem, avšak jejich veselí ohrožuje přísně střežené tajemství, neboť oba jsou ve skutečnosti vodní příšeráci z podmořského světa. Film „Luca” režíroval Enrico Casarosa a produkovala ho Andrea Warrenová.

Disney+ si můžete předplatit zde

Past na rodiče

Identická dvojčata rozdělená krátce po narození kvůli rozvodu rodičů se setkávají na letním táboře. Tam vymyslí rafinovaný plán, jak dát své rodiče zase dohromady tím, že se vymění.

Disney+ si můžete předplatit zde

Poslední píseň

Vzpurná dcera a odcizený otec se snaží k sobě zase najít cestu. Jenže něco takového není vůbec jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu.

Disney+ si můžete předplatit zde

Film mých snů

Hurá do vln! Dva surfaři Brady a McKenzie si užívají bezstarostného života až do chvíle, kdy je divoká vlna spláchne do muzikálu ze šedesátých let, plného rivality mezi surfaři a motorkáři.

Disney+ si můžete předplatit zde

Fire Island

Film Andrewa Ahna Fire Island, odehrávající se v kultovním Pines, je moderním multikulturním zkoumáním queer a romantiky, inspirovaným nadčasovým románem Jane Austenové Pýcha a předsudek. Příběh se soustředí na dva nejlepší kamarády, kteří se s pomocí levného rosé a skupiny rozmanitých přátel vydají zažít legendární letní dobrodružství.

Disney+ si můžete předplatit zde

Expedice: Džungle

Expedice: Džungle od studia Disney je vzrušující plavba po řece Amazonce s mazaným kapitánem Frankem Wolffem a neohroženou archeoložkou, doktorkou Lily Houghtonovou. Lily se vydává z Londýna do amazonské džungle, kde se spolu se svým bratrem nalodí na Frankovovu rozvrzanou loďku zvanou La Quila, aby společně vypátrali prastarý strom s nevídanou léčivou mocí.

Disney+ si můžete předplatit zde

Summer of Soul

Ahmir „Questlove“ Thompson ve svém uznávaném filmovém debutu představuje silný a poutavý dokument – částečně hudební film, částečně historický záznam vytvořený kolem velkolepé události, která oslavuje černošskou historii, kulturu a módu.

Disney+ si můžete předplatit zde

Všechno je dovoleno!

Christopher Lloyd hraje nezaměstnaného herce, kterého si najme skupina puberťáků vyhledávajících dobrodružství, kteří chtějí vytvořit letní tábor snů – místo bez rodičů, vedoucích a pravidel!

Disney+ si můžete předplatit zde

College Road Trip

Když se nadprůměrně úspěšná středoškolačka rozhodne cestovat po celé zemi, aby si vybrala ideální vysokou školu, její příliš starostlivý otec policista se rozhodne, že ji doprovodí, aby ji udržel na uzdě.

Disney+ si můžete předplatit zde

Lilo & Stitch

Na bujných a tropických havajských ostrovech adoptuje holčička Lilo nevinného psíka Stitche. Ten je však ve skutečnosti darebným genetickým experimentem, který utekl z daleké planety.

Disney+ si můžete předplatit zde

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.