Zavřít reklamu

Filmové novinky na HBO Max

Vyšší moc

Čtyřčlenná švédská rodina cestuje do francouzských Alp, aby si při lyžovaní oddychla a nerušeně spolu strávila pár vzácných volných dní. Dovolenkovou idylu s hřejivým sluncem a zasněženými velkolepými horami však naruší mohutná lavina…

V moci davu

Dvě mladistvé blondýny se afektovaně baví, partička mladíků vzájemně sexuálně experimentuje, mladá učitelka se snaží řešit školní šikanu a skupinu cestujících vězní řidič autobusu. Příběh o stádnosti a překračování tabu.

Šesté dítě

Franck obchoduje se šrotem a žije s Meriem na pařížském předměstí. Manželé mají pět dětí, šesté na cestě a tíží je vážné finanční problémy. Julien a Anna jsou naopak právníci a děti mít nemohou. Náhoda svede jejich osudy dohromady.

Bez kalhot: Poslední tanec

„Magic“ Mike Lane opět míří na scénu poté, co zkrachoval jeho podnikatelský záměr, kvůli němuž přišel na mizinu a začal vystupovat jako barman na Floridě. Vydává se do Londýna, kde ho, jak doufá, čeká poslední štace…

Seriálové novinky na HBO Max

Zákon gangu: Mayové

„Zákon gangu: Mayové“, pokračování ságy „Zákon gangu“, sleduje někdejšího premianta EZ Reyese, který je čerstvě propuštěn z vězení a stává se členem klubu Mayů na kalifornsko-mexické hranici, kde je nucen přijmout novou identitu zločince.

Gotham Knights

Nesourodá parta uprchlíků brzy zjistí, že v Gotham City vládne větší a zlovolnější síla. Musí se spojit, aby se stali novou generací zachránců města, kteří si říkají Gotham Knights.

Dnes nejčtenější

.