Zavřít reklamu

Filmové novinky na Disney+

Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy

Píše se rok 1936 a archeolog Indiana Jones je pověřen armádní rozvědkou, aby pomohl najít legendární starověkou sílu, Archu úmluvy, dříve, než se k ní dostanou nacisté. Tento první díl série Indiana Jones v režii Stevena Spielberga získal čtyři Oscary®, včetně ceny za nejlepší efekty.

Disney+ si můžete předplatit zde

Bílí muži neumějí skákat (2023)

V moderním remaku kultovního filmu se Jeremy, bývalá basketbalová hvězda, jejíž kariéru zastavilo zranění, neochotně spojí s Kamalem, kdysi nadějným hráčem, který si svou sportovní budoucnost pokazil sám. Zdánlivě protikladní pouliční basketbalisté, kteří se vyrovnávají s chatrnými vztahy, finančními tlaky a vnitřními problémy, spojí síly, aby se ještě naposledy pokusili splnit si sny.

Disney+ si můžete předplatit zde

Život v divočině

Život v divočině od oscarových tvůrců Chai Vasarhelyiové a Jimmyho China líčí příběh Kris a Douga Tompkinsových, kteří opustili svět masově úspěšných outdoorových značek, na jejichž vzniku se podíleli – Patagonia, The North Face a Esprit – a zaměřili se na vizionářské úsilí o vytvoření národních parků v Chile a Argentině.

Disney+ si můžete předplatit zde

Indiana Jones a poslední křížová výprava

Harrison Ford si zopakuje roli Indiana Jonese, který se vydává zachránit svého otce, odborníka na středověk, jenž zmizel při hledání svatého grálu. V závodě s časem dynamická dvojice prohledává kontinent, aby svatý grál našla dříve, než padne do špatných rukou.

Disney+ si můžete předplatit zde

Seriálové novinky na Disney+

V Clearingu

Když zmizí místní dívka, způsobí to jedné z místních žen trauma z dětství, kdy byla členkou kultu, zvaného Spřízněné duše. Tento psychologický thriller se zarývá pod kůži a do mysli a stírá hranice mezi minulostí a přítomností, realitou a noční můrou.

Disney+ si můžete předplatit zde

Kocktails with Khloé

Khloé Kardashian přivítá slavné hosty, včetně svých přátel a rodiny, na večeřích, kde se budou poutavé a důležité rozhovory spojovat s vařením, společenskými hrami a samozřejmě s koktejly.

Disney+ si můžete předplatit zde

Pravdivé lži

Seriál Pravdivé lži, inspirovaný stejnojmenným filmovým hitem Jamese Camerona, je příběhem Harryho Taskera, prvotřídního mezinárodního špiona americké zpravodajské služby Omega Sector, a jeho ženy Helen, profesorky jazyků znuděné každodenní rutinou, která je v šoku, když přijde na to, že její zdánlivě obyčejný manžel vede neobyčejný dvojí život.

Disney+ si můžete předplatit zde

Will Trent

Zvláštní agent Will Trent z Úřadu pro vyšetřování v Georgii (GBI) byl hned po narození odložen a zažil náročné dospívání v přetíženém systému pěstounské péče v Atlantě. Nyní je však odhodlán díky svému jedinečnému úhlu pohledu zajistit, aby nikdo nebyl ponechán napospas osudu tak jako on, a má tak na kontě nejvyšší počet vyřešených případů v GBI.

Disney+ si můžete předplatit zde

Dnes nejčtenější

.