Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Když se řekne herní sluchátka, naprosté většině z nás se zřejmě „na první dobrou“ vybaví velké náhlavní soupravy, která doslova obklopí uši uživatele a izolují jej tak od zbytku světa. V posledních měsících se však začínají objevovat i podstatně menší herní sluchátka, které se v lecčem velkým herním headsetům dokáží vyrovnat. Přesně s takovými sluchátky nyní přichází i JBL. Seznamte se s modelem Quantum TWS Air. 

image

True Wireless herní sluchátka JBL Quantom TWS Air jsou na první pohled klasická špuntová sluchátka s relativně velkým tělem ukrývajícím veškerou elektroniku. Skvělé je, že je lze připojit jak k mobilním telefonům, tak i k počítačům, potažmo herním konzolím. Připojení je totiž možné jak přes Bluetooth, tak přes 2,4GHz bezdrátový adaptér, který stačí jednoduše zapojit do USB-C portu počítače či konzole a připojení je rázem navázáno. 

image-1

Že sluchátka disponují velmi kvalitním zvukem zřejmě není třeba jakkoliv zdůrazňovat, jelikož právě zvuk je devízou JBL. Potěší zde ale třeba i krásná 8hodinová výdrž na jedno nabití, potažmo 16hodinová výdrž v případě kombinace s nabíjecím pouzdrem. Pamatovalo se ale třeba i na prvotřídní snímání hlasu, o které se starají čtyři mikrofony. Můžete si tedy být jistí tím, že vás protistrana uslyší naprosto dokonale. Softwarové hračičky zase potěší kompatibilita se softwarem JBL QuantumENGINE a aplikací JBL Headphones. Zkrátka a dobře, jedná se o sluchátka, která by vášnivým hráčům neměla uniknout – tím spíš, když budou na našem trhu prodávána za příjemných 2490 Kč. 

Více se o JBL Quantum TWS AIR dozvíte zde

 

Dnes nejčtenější

.