Zavřít reklamu

Contacts+

Aplikace Contacts+ je skvělým nástrojem první volby pro správu vašich kontaktů na iPhonu. Díky cloudovému systému se aplikace Contacts+ dokáže synchronizovat s Gmailem, iCloudem a Microsoft Outlookem, což znamená, že všechny vaše kontakty budou na stejném místě. Nebudou však nepřehledné, protože program má několik špičkových organizačních funkcí. Nabízí možnost přidávání velkého množství informací, skenování vizitek, třídění do kategorií nebo třeba přidávání fotografií.

Aplikaci Contacts+ stáhnete bezplatně zde.

Groups

Se správou kontaktů na vašem iPhonu vám efektivně pomůže také aplikace Groups. Její hlavní funkcí je možnost třídění kontaktů do nejrůznějších skupin pro lepší přehlednost. Aplikace si rozumí také s nativními skupinami na vašem iPhonu, umožní vám vytvořit skupinovou konverzaci, spravovat duplicitní kontakty nebo nastavovat připomínky pro volání.

Aplikaci Groups stáhnete bezplatně zde.

CamCard

Dostáváte navzdory digitální době neustále hromady klasických vizitek? Přeneste je snadno a rychle do vašeho iPhonu za pomoci aplikace CamCard. CamCard umožňuje skenovat fyzické vizitky a automaticky vytváří nový kontakt se získanými údaji. Můžete si také vyměňovat elektronické vizitky s ostatními lidmi, kteří aplikaci používají. Kromě toho má CamCard funkce, které poskytují i ostatní aplikace na tomto seznamu – umožňuje přidávat k novým i stávajícím kontaktům poznámky a upomínky.

Aplikaci CamCard stáhnete bezplatně zde.

My Contacts Backup

Pokud ztratíte telefon a nezálohujete si kontakty, bude velmi obtížné je získat zpět. Nejbezpečnější způsob ukládání kontaktů je mimo telefon, odkud si je v případě potřeby budete moci znovu stáhnout, ať se stane cokoli. Právě pro tyto účely slouží aplikace My Contacts Backup, která vaše kontakty zálohuje do souboru .vcf, který si můžete uložit libovolným způsobem.

Aplikaci My Contacts Backup stáhnete bezplatně zde.

CircleBack

CircleBack je užitečný a funkcemi nabitý správce kontaktů pro váš iPhone. Nabízí možnost chytré aktualizace vašich kontaktů, automatické vyhledávání nových kontaktů v příchozích zprávách, správu duplikátů nebo třeba skenování klasických vizitek a jejich automatické ukládání do adresáře.

Aplikaci CircleBack stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.