Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Venku začíná být konečně hezké počasí připomínají chvílemi skoro až léto. A jelikož mají mnozí z nás s příjemnými venkovními teplotami spojený čas trávený na vzduchu s rodinou či přáteli při poslechu dobré hudby, může přijít vhod nynější slevová akce u JBL. To totiž srazilo cenu spousty svých repráků, sluchátek či soundbarů až o 30 %, díky čemuž se tak tyto produkty stávají nejdostupnějšími za poslední dobu. Byl by proto hřích s nimi hezké květnové počasí neoslavit!

JBL Charge 5

Do květnových slev se toho dostalo z nabídky JBL skutečně spoustu. Začít však zřejmě nelze ničím jiným než ikonickými reproduktory Charge 5. Právě tyto válcovité Bluetooth reproduktory s velmi kvalitním zvukem má totiž se značkou JBL spojené snad každý. A není se příliš čemu divit. Za přívětivou cenu totiž dostanete kromě líbivého designu, kvalitního zvuku či možnosti využívat jej díky krytí IP67 i u vody třeba i integrovanou powerbanku, která vám snadno nabije váš iPhone. Když k tomu navíc přičteme možnost připojit k reproduktoru současně hned dva telefony či až dvacetihodinovou výdrž baterie, dostáváme parťáka, kterého zkrátka chcete mít nejen za hezkého počasí po boku – tím spíš, když díky slevě 13 % vychází nyní na 3999 Kč namísto 4590 Kč. 

JBL Charge 5 koupíte zde

image-3

JBL Flip 6

Pokud by na vás byl předešlý model moc velký, je tu jeho menší verze Flip 6. I zde použil výrobce svůj ikonický válcovitý design, nezapomněl na odolnost IP67 či nasazení kvalitního zvuku. Menší tělo si však samozřejmě žádá i určité ústupky, kterým je v tomto případě primárně výdrž baterie. Reproduktor totiž zvládne hrát „jen“ 12 hodin, což ale ve výsledku pro příjemně strávený den na slunci s oblíbenou hudbou v uších bohatě postačí. K dispozici je zde ale třeba i mobilní aplikace, která vám umožní vyladit si zvukovou složku přesně podle vašich představ. A cena? Nyní skvělých 2999 Kč namísto původních 3590 Kč. Pokud je na vás tato částka stále moc, zaujmout by vás mohla „odlehčená“ verze tohoto modelu JBL Flip Essential 2, která díky slevě 23 % vychází na 1999 Kč a svými technickými specifikacemi dokáže taktéž rozhodně zaujmout. 

JBL Flip 6 koupíte zde

image-4

JBL Tune 130NC TWS

Se slevami se ale nezapomnělo ani na sluchátka. O krásných 28 % totiž nyní zlevnil například velmi oblíbený model Tune 130NC TWS, který dokáže zaujmout jak svým designem, tak třeba kvalitou zvuku v kombinaci s aktivním potlačením okolního hluku díky své špuntové konstrukci. Dalším velkým benefitem sluchátek je jejich čtyřicetihodinová výdrž v kombinaci s nabíjecím pouzdrem, čtyři mikrofony zajišťující velmi kvalitní snímání hlasu nebo třeba doprovodná aplikace pro přizpůsobení. Za cenu 1799 Kč rozhodně zajímavá volba. 

JBL Tune 130NC TWS

image-1

JBL Vibe 300TWS

Pokud se vám nelíbí sluchátka s větším „tělem“ a dáváte raději přednost modelům podobným AirPods, je pro vás jako stvořený model JBL Vibe 300TWS. Designově se jedná o velmi hezká sluchátka dostupná ve třech barvách, která však dokáží zaujmout i zvukem, 26hodinovou výdrží v kombinaci s nabíjecí krabičkou či podporou mono a stereo režimu, což se hodí zejména při hovorech. Standardní cena těchto sluchátek je 1990 Kč, avšak díky nynějším slevám je seženete už za 1399 Kč. 

JBL Vibe 300TWS koupíte zde

image

JBL BAR 500

Nejste zrovna příznivci venkovních aktivit, či je nyní z nějakého důvodu nemůžete vykonávat? Nevadí. JBL totiž myslelo i na domácí zábavu, jelikož zlevnilo soundbary v čele s hvězdným modelem BAR 500. Jedná se konkrétně o 5.1kanálový soundbar s Multibeam a Dolby Atmos, který dodá vaší televizi ten pravý zvukový „šmrnc“. Skvělou službu přitom neudělá „jen“ při sledování filmů a seriálů, ale taktéž při hraní videoher na konzolích či poslechu hudby. Je tedy rozhodně o co stát. 

JBL BAR 500 koupíte zde

image-2

JBL toho má však v akci ještě mnohem víc a byla by proto rozhodně škoda, kdybyste si jeho další slevy nechali utéci. Veškeré slevy v rámci květnového slevového šílenství naleznete zde. 

Prohlédněte si veškeré slevy zde

Dnes nejčtenější

.