Zavřít reklamu

Oblíbená aplikace Zoom pro videohovory se na App Store dočkala aktualizace. Nejvýraznější novinkou je podpora Dynamic Island pro iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max. To ovšem není všechno, užitečných funkcí přibylo hned několik. Patří mezi ně možnost skrýt příchozí hovory během schůzky, tmavý režim pro Kalendář, podpora shrnutí schůzky Zoom IQ a další.

Prozatím společnost nesdílela žádné obrázky, díky kterým bychom si mohli udělat lepši představu, jak integrace vypadá a funguje. Lze však předpokládat, že díky ní bude nyní multitasking během schůzky na iPhonu plynulejší.

Tím ovšem výčet vylepšení nekončí. Aktualizace nabízí nové možnosti správy i podporu Zoom Mesh, průběžnou synchronizaci souborů a obrázků z chatu na schůzce, ale také třeba shrnutí schůzky Zoom IQ nebo změnu vlastnictví v rámci Continuous Meeting Chat, u nějž se nyní také synchronizuje obsah. Příjemnou novinkou je i tmavý režim pro kalendář Zoom nebo skrytí příchozího hovoru během schůzky. Samozřejmě, jak už to bývá, aktualizace zároveň opravuje řadu menších chyb a drobných problémů, mezi které patří třeba ten spojený se selháním autentizace OTP nebo některé obtíže, které uživatelé sledovali při připojení přes LTE.

Aplikace Zoom je dobře vybaveným nástrojem pro komunikaci, který si stále získává nové příznivce. Zejména v průběhu pandemického období jich zaznamenala jak ve světě, tak i u nás prudký nárůst především z řad firem i vzdělávacích institucí a mnoho společností i jednotlivých uživatelů si ji natolik oblíbilo, že u ní již zůstali. Nová verze Zoom je k dispozici zdarma ke stažení na App Store.

Dnes nejčtenější

.