Zavřít reklamu

Zpívej

Optimistický koalí chlapík chce zachránit svoje divadlo. Uspořádá proto pěveckou soutěž, které se zúčastní plachá slonice, mladý opičák nebo třeba utahaná prasečí máma.

Shrek

Nevrlý obr Shrek se nečekaně spřátelí s legračním oslíkem a společně se pak vydají vysvobodit princeznu ze spárů ohnivého draka.

Croodsovi

Nezkušená pravěká rodina, které zemětřesení zničilo jeskyni, se vydává na strastiplnou cestu za novým domovem.

Můj soused Totoro

Dvě malé sestry tráví s tatínkem léto na japonském venkově. Navážou přátelství se záhadnými stvořeními, která žijí v nedalekém lese.

Zataženo, občas trakaře 2

Vynálezce Flint Lockwood bojuje se zmutovanými příšerami, které vytvořil jeho stroj, včetně krevetích opiček, hladovitých tacodýlů a čiperných okurek.

Spongebob ve filmu: Houba na suchu

Zátiší Bikin se ocitá v panice potom, co pirát ukradne recept na krabí hambáč. SpongeBob a jeho parťáci se vydávají na výpravu s cílem přinést ho zpátky.

Trollové

Když jejich trollí kamarády zajmou hladoví Bergeni, vydají se optimistická princezna Poppy a její mrzutý kamarád Větvík za svým největším dobrodružstvím.

Madagaskar

Čtyři zvířecí kamarádi utečou z newyorské zoologické zahrady a dostanou se až na ostrov Madagaskar, kde si vyzkouší, jaké to je žít ve skutečné divočině.

Nejkrásnější hádanka

Chudý chasník chce za ženu krásnou Majdalenku, ale v cestě mu stojí chamtivý sedlák, konkurence od královského dvora a banda loupežníků.

Kozí příběh se sýrem

Sourozenci Zuzanka a Honzík se s potrhlou kozou vydávají zachránit svoje rodiče před zloduchem se zálibou v sýru a cestou potkají pár kouzelných kamarádů.

Dnes nejčtenější

.