Zavřít reklamu

Filmové novinky na Disney+

Pravdivé lži

Když se tajný agent dozví o mimomanželském vztahu své ženy, pronásleduje ji a využívá své zpravodajské zdroje v práci, kterou před ní sám tajil.

Disney+ si můžete předplatit zde

Slavík z Bursy

Cengiz zpívá s kapelou v čajové zahradě v Burse a jeho největší ambicí je vydat album. Jeho život se změní poté, co potká Taskina a jeho otce Serafettina. Ten složil píseň, kterou by měl Cengiz rád na svém albu, a rozhodne se ji proto koupit za peníze, které si půjčí od staršího bratra. Když Taskin všechny peníze utratí, začne s ním a jeho sestrou Arzu Cengiz vystupovat.

Disney+ si můžete předplatit zde

Chang dá smeč
Šestnáctiletý Američan asijského původu Chang se vsadí s basketbalovou hvězdou střední školy, že do konce sezóny dokáže zasmečovat. Sázka přivede 173 cm vysokého Changa na dlouhou cestu za získáním této dovednosti: nejen proto, aby zapůsobil na svou lásku Kristy, ale také proto, aby si získal respekt spolužáků. Než se mu však skutečně podaří protlačit shora míč košem, bude muset přehodnotit všechno, co ví o sobě, přátelství i rodině.

Disney+ si můžete předplatit zde

Víly z Inisherinu

Scenárista a režisér Martin McDonagh přináší netradiční film, ve kterém účinkují Colin Farrell a Brendan Gleeson. Ačkoli byli Pádraic a Colm přátelé celý život, ocitnou se v bezvýchodné situaci, když jeden z nich přátelství náhle ukončí, což oběma přinese znepokojivé následky.

Disney+ si můžete předplatit zde

Seriálové novinky na Disney+

Je to v nás

Muzikálová romantická komedie odehrávající se v New Yorku v roce 1999 vypráví neobyčejný příběh jednoho obyčejného páru, který se zamiluje a setká se světem vzpomínek, posedlostí, strachu a představ, které se oběma honí hlavou. Díky tomu zjistí, že největší překážkou na cestě ke společnému štěstí jsou možná právě oni sami.

Disney+ si můžete předplatit zde

Ringo: Sláva a smrt

Nejlepší argentinský boxer těžké váhy Oscar „Ringo“ Bonavena přijíždí v roce 1976 do Nevady, kde se po několika nevydařených kontraktech snaží obnovit kariéru. Tam nevědomky naráží na zločinecký svět Joea Conforteho, který Ringovi slibuje zářnou budoucnost. Ta však nepřijde, stejně jako vytoužená odveta proti Alimu, protože boxer bude za tři měsíce nalezen mrtvý.

Disney+ si můžete předplatit zde

Stále nezvěstná Morgan

Jednoho vlahého večera roku 1995 se život Colleen Nickové navždy změnil – její dcera Morgan byla unesena při hře s kamarády. Když se v roce 2020 případ Morgan Nickové znovu řešil, byl u toho spolu s novými vyšetřovateli i dokumentární štáb, což vedlo k prvnímu dramatickému posunu ve vyšetřování po 25 letech.

Disney+ si můžete předplatit zde

Dnes nejčtenější

.