Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Tablet dokáže být skvělým pomocníkem pro práci i zábavu. Nabízí totiž neuvěřitelnou všestrannost, která jde ruku v ruce s větší dotykovou plochou, což znatelně usnadňuje celkové ovládání zařízení. Pokud právě hledáte doopravdy kvalitní a výkonný model, pak pro vás máme perfektní tip. Nyní si totiž můžete přijít na oblíbený tablet Lenovo Yoga Pad Pro, který je v rámci současné akce k dostání rovnou za polovinu!

Lenovo Yoga Pad Pro

Oblíbený tablet Lenovo Yoga Pad Pro hned na první pohled zaujme svým velkým 13″ displejem s rozlišením 2160×1350 pixelů. U něj to ale rozhodně nekončí. Tento model totiž příjemně potěší i svým výkonem. V jeho útrobách tepe výkonný čipset Snapdragon 870 Octa-Core s 8jádrovým CPU a 8 GB operační paměti RAM. Potěšit pak dokáže i úložiště, které v základu činí skvělých 256 GB. Tablet tak představuje ideální řešení pro práci i zábavu. To navíc skvěle doplňuje baterie s vysokou kapacitou ve výši 10200 mAh, díky čemuž model nabízí prvotřídní výdrž baterie.

Jak už jsme vícekrát zmínili, Lenovo Yoga Pad Pro je prvotřídním parťákem pro každého uživatele. Jeho možnosti jsou totiž podstatně rozsáhlejší. Za zmínku stojí třeba jeho praktický stojánek, možnost přepnutí do PC režimu pro podstatně snadnější práci či funkce druhé obrazovky. Tablet totiž stačí připojit například k vašemu laptopu a rázem jej tak můžete proměnit v další obrazovku, což může mít pozitivní vliv na vaši celkovou produktivitu. Celé to pak ještě skvěle doplňuje propracovaná audio výbava. Tablet totiž disponuje čtveřicí kvalitních JBL reproduktorů pro perfektní stereo zvuk.

Nyní jen za polovinu!

Pokud hledáte doopravdy kvalitní tablet, který vás potěší nejen designem či obrazovkou, ale také výkonem a řadou dalších funkcí, pak je Lenovo Yoga Pad Pro perfektní volbou! Jak už jsme navíc zmínili, při příležitosti současné akce jej pořídíte jen za polovinu. Vyjde vás totiž na pouhopouhých 1039,99 $ 523,19 $ (včetně daně a dopravy). Nyní tak máte vůbec nejlepší příležitost, kdy si můžete přijít na parádní produkt za bezkonkurenční cenu. S nákupem ale rozhodně neotálejte. Akce je totiž časově i početně omezená!

Lenovo Yoga Pad Pro zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.