Zavřít reklamu

Netflix neustále přidává novinky. Ačkoli se jaro blíží a teploty stoupají, venku je stále relativně brzo tma. Možná tak budete chtít večer ulehnout k Netflixu. Jednička mezi videostreamovacími službami se činila i v posledních čtrnácti dnech a přidala věci, které rozhodně stojí za vaši pozornost. Pojďme se tedy na to nejzajímavější podívat.

Pěkně daleko

Klasická romantická komedie na zpříjemnění večera. Máma od rodiny vyrazí na jeden z chorvatských ostrovů, kde zdědila dům. Na téhle spontánní výpravě pak znovu najde radost ze života a možná i novou lásku.

Láska na první polibek

U romantických komedií ještě chvíli zůstaneme. Javier vidí do budoucnosti, takže ví, která holka je pro něho ta pravá. Jenže ona teď zrovna chodí s jeho nejlepším kamarádem. Romantická zápletka je tedy na světě.

MH370: Ztracené letadlo

Pokud máte rádi investigativní dokumenty, bude se vám tento zamlouvat. Dokumentární seriál o jedné z největších novodobých záhad – letu MH370, při kterém zmizelo 239 lidí.

Luther: Pád z nebes

Geniální londýnský detektiv John Luther padl až na úplné dno. Nevyřešený případ mu ale nedá spát, a tak uprchne z vězení, aby dopadl sadistického sériového vraha.

Too Hot to Handle: Německo

Pokračování populární reality show. Deset sexy nezadaných lidí dorazí do tropického ráje zahrát si o hlavní cenu 200 tisíc eur. Jenže přitom nemají ani páru, že se kvůli tomu budou muset vzdát sexu.

Sex/Life (série 2)

Pokračování velmi populárního seriálu s pořádnou dávkou erotiky. Máma dvou dětí žijící na předměstí začne vzpomínat a snít, což vede ke střetu její velice vdané přítomnosti s nespoutanou minulostí jejího mládí.

Švindluj!

Zábavný rodinný kvíz, u kterého se budete zaručené bavit. Něco vědět a umět blafovat. V téhle vědomostní soutěži se na cestě k peněžní výhře klidně může podvádět. Jenom vás nesmí nachytat.

Dnes nejčtenější

.