Zavřít reklamu

V novějších verzích operačního systému iOS mají uživatelé mnohem větší možnosti přizpůsobení vzhledu. Již nějakou dobu si například jablíčkáři mohou nastavit vlastní ikonky aplikací. Přinášíme vám výběr zajímavých balíčků ikonek, které by se vám mohly hodit.

Jak změnit ikony aplikací v iOS

  • Spusťte aplikaci Zkratky a klepnutím na „+“ zahajte tvorbu nové zkratky. Zkratku pojmenujte po klepnutí na příslušné pole v horní části obrazovky iPhonu.
  • Klepněte na Přidat akci, poté do vyhledávacího pole zadejte „Otevřít aplikaci“ a přidejte akci.
  • Klepněte na Aplikace a vyberte požadovanou aplikaci.
  • V pravém horním rohu klepněte na ikonku nastavení a aktivujte možnost Přidat na plochu.
  • Název ikonky změňte na název příslušné aplikace.
  • Klepněte na ikonku a zvolte buďto Vyberte soubor nebo Vyberte fotku – podle toho, kde se nachází ikonka, kterou chcete použít.
  • Vyberte požadovanou ikonku a poté vpravo nahoře klepněte na Přidat.

Tečkované černobílé ikonky

Zejména příznivce jednoduchého stylu zaujmou tyto minimalistické, černobílé ikonky. Částečně jsou tvořené prostými linkami, částečně tečkovanými čarami. Balíček ikonek je přehledně roztříděn do kategorií jako Profil, Lidé, Nakupování, Finance, Data a spousta dalších.

Tečkované ikonky stáhnete zde.

Barevné stínované ikonky

Pokud máte rádi spíše barevné ikonky, můžete se podívat na tento balíček. Najdete v něm hned několik desítek barevných, lehce stínovaných ikonek nejen pro váš iPhone. Vybírat můžete z řady kategorií, jako jsou loga firem a aplikací, postavy z her, filmů a seriálů, symboly pro zabezpečení, jídlo, astrologii nebo třeba hraní.

Barevné stínované ikonky stáhnete zde.

Ikonky ve stylu skic

Ploše vašeho iPhonu by mohly slušet také tyto barevné ikonky, které svým vzhledem připomínají ručně skicované obrázky. V tomto poměrně obsáhlém balíčku najdete ikonky se symboly pro cestování, plánování, ikonky nejrůznějších aplikací, symboly pro přehrávání médií, ale třeba také symboly pro bezpečnost nebo třeba komunikaci.

Ikonky ve stylu skic stáhnete zde.

Barevné ikonky ve 3D stylu

Vyzkoušet můžete také tyto povedené ikonky ve 3D stylu. Ikonky v tomto balíčku jsou vyvedené v barvách, a díky stínování a dalším prvkům připomínají 3D objekty. Opět je zde opravdu z čeho vybírat – najdete zde loga populárních i méně známých aplikací, ikonky se symboly ovládání, obrázky rostlin a stromů, symboly pro cestování, podnikání, zdraví a spoustu dalších.

Barevné ikonky ve 3D stylu stáhnete zde.

Dnes nejčtenější

.