Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Velký výprodej u JBL běží v plném proudu. Do akce zavítaly hned desítky oblíbených produktů, které jsou nyní k dostání za zcela bezkonkurenční ceny. Ať už hledáte bezdrátová sluchátka, přenosný reproduktor či kompletní audio výbavu pro váš obývák, rozhodně máte z čeho vybírat. Abychom vám výběr co možná nejvíce usnadnili, pojďme si nyní posvítit na TOP 5 produktů od JBL, které v rámci současného výprodeje pořídíte s parádními slevami.

JBL PartyBox Encore Essential

Vyhlášený party reproduktor JBL PartyBox Encore Essential se dočkal parádního zlevnění. Tento model vás okamžitě nadchne svým dechberoucím zvukem JBL Original Pro Sound, který hravě ozvučí doslova každou party. Nabízí totiž výkon až 100 W (pouze při napájení ze sítě), přičemž samotný zvuk lze ještě upravovat dle potřeb v rámci mobilní aplikace JBL PartyBox. A kdyby ani 100 W nestačilo, hravě můžete s využitím technologie True Wireless Stereo spárovat dva reproduktory a vychutnat si tak dvojnásobek zábavy.

Tento model zároveň poutá pozornost i vytříbeným designem. JBL PartyBox Encore Essential se totiž postará o světelnou show, která dokáže reagovat na právě přehrávanou muziku, čímž dokonale dotváří ideální atmosféru. O zábavu tak nouze rozhodně nebude. Ostatně se nabízí i 6,3mm AUX vstup pro mikrofon či hudební nástroj, díky čemuž můžete uspořádat například karaoke večírek. Určitě také nesmíme zapomenout zmínit výdrž baterie dosahující až 6 hodin a odolnost proti postříkání dle stupně krytí IPX4.

JBL PartyBox Encore Essential zakoupíte za 7690 Kč 4999 Kč zde

JBL Flip 5

Do akce nadále zamířil nesmírně oblíbený model JBL Flip 5 z dnes již legendární řady Flip. Konkrétně se jedná o přenosný Bluetooth reproduktor, který kromě prvotřídního zvuku nabízí i odolnost vůči vodě dle krytí IPX7 a až 12hodinovou výdrž baterie. Ať už se tedy chystáte kamkoliv, JBL Flip 5 bude skvělým parťákem, který se jen tak něčeho nezalekne. Nesmírně důležitou roli také hraje jeho ikonické provedení, díky němuž je reproduktor snadno přenositelný a hravě se vám vleze například do batohu.

Jedná se o ideální reproduktor na cesty a výlety s přáteli. S tím jde ruku v ruce funkce PartyBoost. S její pomocí lze totiž hravě spárovat hned několik kompatibilních reproduktorů pro ještě větší porci zábavy. Zároveň je JBL Flip 5 k dostání v hned několika barvách. Konkrétně jej pořídíte v zeleném, bílém, růžovém, žlutém, pískovém a black camo provedení.

JBL Flip 5 zakoupíte za 2790 Kč 2299 Kč zde

JBL Bar 5.0 MultiBeam

Kvalitní audio výbava by rozhodně neměla chybět v žádném obýváku. Pokud se právě poohlížíte po koupi nového soundbaru, zbystřete. V rámci současného výprodeje si můžete přijít na oblíbený JBL Bar 5.0 MultiBeam, který se nejen že postará o bezkonkurenční ozvučení, ale zároveň jej pořídíte s parádní slevou. Tento soundbar láká na technologie JBL MultiBeam a Virtual Dolby Atmos, díky čemuž vám dopřeje parádní 3D prostorový zvuk. Akci tak uslyšíte doslova ze všech stran, jako byste byli v centru veškerého dění, a to i bez nutnosti použití subwooferu či dodatečných reproduktorů.

Zcela zásadní je v tomto případě zmiňovaná technologie MultiBeam s automatickou kalibrací, která vysílá zvuk do všech částí místnosti a vytváří tak širokou zvukovou scénu. Soundbar zároveň nabízí vestavěnou podporu pro AirPlay, Alexa Multi-Room Music a Chromecast. Do streamování oblíbeného obsahu se tak můžete pustit prakticky okamžitě. Zároveň ani nechybí Bluetooth pro případné připojení vašeho telefonu či tabletu. Když k tomu ještě přidáme Ultra HD 4K Pass-through s Dolby Vision, HDMI eARC konektor a možnost hlasového ovládání, získáme prvotřídního parťáka, který se postará o nálož kvalitního zvuku.

JBL Bar 5.0 MultiBeam zakoupíte za 9490 Kč 6499 Kč zde

JBL Tune 760NC BT

Ve výprodeji se nezapomnělo ani na fanoušky náhlavních sluchátek. Ti si nyní mohou přijít na JBL Tune 760NC BT, která vás dokážou uchvátit skvělým zvukem JBL Pure Bass Sound, aktivním potlačením hluku a bezkonkurenční výdrží dosahující až 35 hodin. Kdyby to náhodou nestačilo, nechybí ani podpora pro rychlé nabíjení. Za pouhých 5 minut na nabíječce tak sluchátka dobijete na další 2 hodiny používání.

Konkrétně se jedná o bezdrátová sluchátka využívající Bluetooth, která se zároveň ještě vyznačují sklápěcím designem pro snadné přenášení. Dokonce jim nechybí ani mikrofony pro případné hands-free hovory, možnost hlasového ovládání a podpora pro vícebodové připojení. V poměru cena/výkon se tak jedná o perfektní sluchátka pro každý den. K dostání jsou v černém a béžovém provedení.

JBL Tune 760NC BT zakoupíte za 3290 Kč 2499 Kč zde

JBL Wave 300TWS

Do akce také vstoupil model JBL Wave 300TWS. Jedná se o dostupná True Wireless sluchátka, která lze definovat rčením „za málo peněz, hodně muziky“. Samozřejmě i v tomto případě si sluchátka zakládají na kvalitním zvuku obohaceném o JBL Deep Bass, což jde ruku v ruce s až 26hodinovou výdrží baterie. Tyto pecky zároveň lákají svým povedeným designem a ergonomií, mikrofony s funkcí pro tlumení okolního hluku pro případné hands-free hovory a odolností proti dešti s certifikací IPX2. Zároveň je lze poměrně snadno ovládat pouhým dotykem.

JBL Wave 300TWS zakoupíte za 1990 Kč 1599 Kč zde

Dnes nejčtenější

.