Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Vánoce se nezadržitelně blíží, což znamená jediné – na pořízení vánočních dárků máte poslední příležitost. Jenže co dělat, když si nevíte rady s výběrem? Vykouzlit úsměv na tváři můžete stylovým a doopravdy kvalitním krytem na iPhone. Právě kryt totiž hraje nesmírně důležitou roli, kdy chrání zařízení před případným poškozením. Když tuto vlastnost ještě zkombinujete s prvotřídním designem, získáte ideální dárek, se kterým rozhodně nezklamete!

Picasee ULTIMATE

Je ale nutné vzít v potaz, že každý člověk je jedinečný a má své vlastní preference. Pokud byste své nejbližší rádi obdarovali o skutečně kvalitní kryt, ale nechcete riskovat, že netrefíte jejich vkus, máme pro vás skvělý tip. Nadělte jim dárkový poukaz a dejte jim tak možnost vlastní volby. Rozhodně vás potěší, že oblíbený český prodejce Picasee nyní spustil prodej dárkových poukazů! Jednoduše stačí vybrat hodnotu poukazu, zadat potřebné údaje a máte hotovo. Následně jej už jen stačí připravit pod stromeček a nechat obdarovaného, ať si vybere čistě podle sebe.

Dárkový poukaz na Picasee zakoupíte zde

Rozhodně bude mít z čeho vybírat. Picasee se totiž přímo specializuje na výrobu poctivých krytů pro chytré telefony a tablety. Nabídka je neuvěřitelně rozsáhlá – zájemce si může vybrat buďto z předpřipravených vzorů a kolekcí, nebo si vytvořit svůj vlastní motiv. Na kryt si v takovém případě lze dát prakticky cokoliv, od rodinné fotografie, přes snímek partnera, až po oblíbené obrázky z cest. Volba je ve finále už jen a pouze na obdarovaném šťastlivci.

Dárkový poukaz u Picasee

Není to ale jen o designu. Picasee totiž nezapomíná ani na ochranu samotného zařízení. Po volbě motivu je totiž nutné zvolit, o jaký typ obalu se má vůbec jednat. V takovém případě se nabízí silikonový černý, silikonový průhledný a takzvaný ULTIMATE CASE, který je naprostou jedničkou z celé nabídky. Tento kryt totiž nabízí ultimátní ochranu zařízení, kdy dokonce spolehlivě odolá i pádu z výšky 5 metrů. I přesto si však zachovává elegantní vzhled a staví na precizním provedení. K dostání je také ve verzi s MagSafe.

Dnes nejčtenější

.