Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Přes léto se tváří jakoby nic, ale v zimě je zle. Chladné dny jsou tu a s nimi i každoroční problémy s výdrží baterie v našich iPhonech. Člověk aby se pomalu bál v mrazu vytáhnout iPhone z kapsy. Proč?

Jak se projevují problémy s baterií v iPhonu přes zimu?

Stačí, aby teplota klesla k bodu mrazu a iPhony se špatnou baterií se začnou vypínat. Ano, přestože budete mít ještě několik procent, někdy i desítek procent kapacity baterie, iPhone se z ničeho nic vypne a nejde zapnout, baterie hlásí, že je vybitá. Po připojení na nabíječku ovšem telefon ihned naskočí a ukazuje počet procent při kterých se iPhone vypnul. Tím poznáte, že je čas navštívit iPhone servis a nechat si vyměnit baterii v iPhonu.

výměna baterie iPhone X
Výměna baterie v iPhonu X se zachováním ukazatele kondice.

Kromě předčasného vypínání se může problém baterie projevit také velice rychlým úbytkem procent. Pokud musíte při obědě hledat nabíječku, protože vám iPhone hlásí nízký stav baterie, rozhodně výměnu baterie neodkládejte. V některých případech se setkáváme i s nafukováním baterie. Ta pak tlačí na displej a může docházet k jeho poškození.

výměna baterie v iPhonu X
Kamenná prodejna má otevřeno každý všední den od 12:00 do 17:00. V případě zájmu o výměnu baterie či jiný servis mimo otevírací dobu, obraťte se na jakýkoliv z kontaktů na webu.

[AKCE]: Výměna baterie v iPhonu za jedinečnou cenu, na počkání

Pokud vás tedy špatný stav baterie trápí, rozhodně výměnu dlouho neodkládejte. Výměnu baterie lze totiž provést do 15 minut! Navíc nyní za jedinečnou cenu do konce roku! Na opravu není nutné se ani objednávat předem, stačí navštívit iPhone Servis Tvrzenýsklo.cz – všechny baterie jsou skladem. Pokud nejste z Prahy, zařízení je možné zaslat na kamennou prodejnu, nechat si baterii opravit a následně si nechat poslat opravený iPhone zpět. 

akce na výměnu baterie v iPhonu

Uvedené ceny jsou včetně baterie i náhradního dílu. Na opravu jsou použity baterie o stejné kapacitě jako baterie originální. V případě jakéhokoliv dotazu volejte na: +420 776 76 70 72.

Výměna baterie v iPhonu Tvrzenýsklo - 2

Dnes nejčtenější

.