Zavřít reklamu

Komerční sdělení: UŠETŘETE AŽ 90 %: Black Friday je nejlepší příležitostí, kdy si můžete přijít na zabezpečenou VPN. Dvouletý plán předplatného na Ivacy VPN nyní pořídíte za pouhopouhý 1,00 $/měsíčně, k čemuž navíc získáte 2 TB bezplatného úložiště a prémiového správce hesel. Samozřejmostí je také garance vrácení peněz do 30 dní.

Ivacy VPN

Při příležitosti akce Black Friday možná počítate se slevami na počítače, sluchátka a další, ale VPN? To už tak běžné není.

To se ale velice rychle mění, jelikož VPN služba nyní zavítala do možností akce Black Friday! Právě proto pro vás shrneme nejlepší nabídku, kterou nyní nabízí Ivacy VPN.

Tento Black Friday a Cyber Monday představují ideální příležitost, kdy můžete ušetřit peníze a investovat do vysoce kvalitního VPN řešení. Změnou vaší momentální lokace vám VPN dokáže ochránit soukromí při prohlížení internetu, a zároveň vám pomůže najít ty nejlepší nabídky na akci Black Friday.

Při příležitosti rozsáhlých slev Black Friday a Cyber Monday odstartovaly i kampaně poskytovatelů VPN služeb, díky nimž si můžete přijít na prémiovou VPN službu za bezkonkurenčně nejnižší ceny. Pojďme se proto zaměřit na nejlepší nabídky, které vám ušetří hromadu peněz!

Co nabízí Ivacy VPN na Black Friday

Ivacy VPN

Ivacy VPN je sama o sobě vcelku dostupnou službou, kterou v rámci speciální akce Black Friday pořídíte ještě výhodněji!

Ivacy VPN nabízí dvouleté předplatné za 1,0 $/měsíčně, díky čemuž můžete ušetřit neuvěřitelných 90 % z původní ceny. Tato akce navíc přichází s 30denní garancí vrácení peněz, prémiovým správcem hesel a 2 TB cloudového úložiště. Pokud byste tedy se službou nebyli z počátku spokojeni, můžete jednoduše požádat o vrácení peněz. Pravděpodobnější ale je, že se Ivacy VPN stane každodenní součástí vašeho života, jelikož v poměru cena/výkon jednoduše nemá konkurenci.

Uživatelé tak mají k dispozici bezpečnou a rychlou VPN službu, stejně tak i ochranu proti virům. Připojit navíc můžete až 10 zařízení zároveň a zpřístupnit si tak více obsahu na streamovacích platformách jako Netflix či Prime Video. Jen stěží bychom hledali něco negativního o Ivacy VPN.

Pro zvolit Ivacy VPN

Ivacy VPN

Ivacy VPN nabízí bezprecedentní úroveň ochrany a soukromí. Pojďme se v rychlosti zaměřit na další důvody, proč se miliony lidí denně spoléhají právě na Ivacy VPN. Služba jim totiž pomáhá se zabezpečením online komunikace a přenosem dat:

Ochrana před úniky IPv6

Ivacy VPN

Ivacy VPN nabízí ochranu proti únikům IPv6 adres. Mnoho IPv6 adres běžně uniká, což umožňuje třetím stranám spolehlivě monitorovat aktivitu daného uživatele. To naštěstí tady vůbec nehrozí.

Rozsáhlá dostupnost více než 5700 VPN serverů

Ivacy VPN

Ivacy VPN provozuje přes 5700 serverů ve více než 100 zemích světa. Jakmile je IP adresa „populární“, můžete se setkat s pomalejší propustností na síti. To lze vyřešit připojením na jiný server a rázem máte po problému. Stlačením tlačítka Connect se okamžitě připojíte na nejbližší dostupný server.

Zabezpečené DNS

Ivacy VPN

Úniky DNS se mohou objevit v případech, kdy je požadavek (IP adresa spojená s URL) routován přes DNS servery vašeho poskytovatele internetového připojení (ISP). Při použití VPN se využívá zabezpečený a šifrovaný VPN tunel pro zajištění soukromí.

Podpora různých protokolů

Ivacy VPN

Protokoly jako TCP, UDP, L2TP a IKEV jsou samozřejmě dostupné. Vybrat si můžete jeden z těchto protokolů a následně se spolehnout na armádně zabezpečenou vrstvu připojení.

Bezpečné odesílání a příjem dat

Každá organizace či oblast má své standardní metody pro doručování a příjem kritických digitálních informací. Z bezpečnostního hlediska je proto nutné citlivé informace zabezpečit, což Ivacy VPN dokáže zajistit.

DDoS ochrana

Ivacy VPN

DDoS útoky jsou zlomyslným způsobem jak narušit a přetížit internetový provoz až do bodu, kdy může padnout celá infrastruktura. Ivacy proto nabízí nejlepší ochranu proti těmto útokům.

Bezpečí při používání veřejné Wi-Fi

Pracovník, který pracuje takzvaně remote (vzdáleně), může svou práci vykonávat prakticky odkudkoliv, včetně kaváren, knihoven a dalších míst. Je v tom ale menší háček. Kyberbezpečnost společnosti může být v takovém případě ohrožena při používání veřejných Wi-Fi sítí.

Hackeři tak mohou ukrást nezašifrovaná data, nastavit falšované Wi-Fi hotspoty či se dokonce vydávat za velké weby, což je možné díky využití nezabezpečené veřejné Wi-Fi sítě. Vaši zaměstnanci se s VPN mohou připojit napřímo k firemní síti skrze šifrovaný tunel, což eliminuje veškerá rizika plynoucí z používání zmiňovaných veřejných Wi-Fi sítí.

Bezpečné stahování

Ivacy navíc disponuje vysoce efektivní ochranou před hrozbami, která dokáže v reálném čase identifikovat a eliminovat škodlivý malware či jiné virusy plynoucí ze stahovaných souborů. Tato ochrana je uživatelům k dispozici neustále a zajišťuje jejich maximální bezpečí.

Zabezpečený vzdálený přístup k souborům

Ivacy VPN

Při používání firemního počítače v rámci firemní sítě prakticky nejsou žádné obavy o zabezpečení dat společnosti. Pokud k nim ale přistupujeme vzdáleně, například z domova, Ivacy VPN přidá další vrstvu ochrany pro zajištění maximální bezpečnosti citlivých dat.

24/7 zákaznická podpora

Pokud byste jako uživatel měli jakýkoliv problém s používáním Ivacy VPN, můžete se kdykoliv obrátit na nepřetržitou zákaznickou podporu, která vám dokáže vždy pomoct prostřednictvím ticketu, e-mailu či běžného live chatu.

Exkluzivní nabídky & slevy

Ivacy VPN

Ivacy VPN nyní nabízí dvouletý plán předplatného jen za 1,0 $/měsíc, což je k dispozici v rámci akce Black Friday. Ušetřit tak můžete skvělých 90 % z původní ceny. Tato nabídka je zároveň k dostání s 30denní garancí vrácení peněz, prémiovým správcem hesel a 2 TB cloudového úložiště.

Garance vrácení peněz do 30 dní

Ivacy VPN

Na druhou stranu pokud byste se službami Ivacy VPN nebyli spokojeni, můžete se kdykoliv obrátit na zákaznickou podporu se žádostí o vrácení peněz. Stačí si akorát pohlídat, abyste tak učinili během prvních 30 dní, kdy na vrácení peněz máte plný nárok.

Zabezpečení všech zařízeních s Ivacy VPN

Ivacy VPN

Nejčastějším způsobem, jakým dochází k úniku citlivých dat, je použitím nezašifrované Wi-Fi sítě. Všichni samozřejmě rozumí tomu, že jednou za čas chceme nějaký ten čas strávit mimo náš domov, kdy si zajdeme například do naší oblíbené kavárny.

Vůbec nejjednodušším a nejefektivnějším řešením je v takovém případě použití VPN. Ještě před připojením k veřejné Wi-Fi síti se Ivacy VPN postará o kompletní zašifrování internetového provozu a zkontroluje, zda je situace bezpečná. Pokud pracujete z domova, nemusíte se tak obávat vyrazit někam jinam, jelikož se vysoce kvalitní Ivacy VPN postará o maximální zabezpečení.

Nepropásněte Black Friday!

Pokud jste doposud nepoužívali VPN pro ochranu vašich online aktivit, nyní máte skvělou příležitost to napravit s exkluzivní nabídkou Ivacy VPN, ke které v rámci Black Friday získáte 2 TB cloudového úložiště, prémiového správce hesel30denní garanci vrácení peněz! Na co tedy ještě čekáte? Předplaťte si Ivacy VPN a získejte všechny tyto výhody:

  • Přístup k novým regionům
  • Maximální rychlost
  • Bezpečné šifrování dat
  • Neomezený provoz
  • 24/7 zákaznická podpora
  • Nulový sběr logů o uživatelích

Dnes nejčtenější

.