Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Zima je tady – ideální období na zaujetí pohodlné pozice na gauči a streamování vašich oblíbených seriálů a filmů. S rostoucí popularitou streamovacích služeb ale také roste riziko kybernetických hrozeb a úniků dat. Přesně v tomto případě přijde vhod aplikace Ivacy VPN. Jakožto nejlepší VPN služba na trhu Ivacy VPN nabízí bezkonkurenční úroveň zabezpečení a soukromí, díky čemuž vám zajistí bezpečné a ničím nerušené streamování vašeho oblíbeného obsahu.

ivacy vpn winter sale 1

S pomocí Ivacy VPN můžete jednoduše odemknout geograficky blokovaný obsah na platformách jako Netflix, Hulu, Amazon Prime a mnoha dalších. Už vám tedy nehrozí, že byste promeškali zajímavý obsah, který normálně u nás není k dispozici.

Ivacy VPN Winter Sale! Získejte 5letý plán s 90% slevou

ivacy vpn winter sale 2

Hledáte kvalitní VPN službu, která nabízí bezkonkurenční úroveň zabezpečení, důraz na soukromí a zajistí vám přístup k veškerému streamovatelnému obsahu? V takovém případě je skvělým řešením Ivacy VPN! Aktuálně navíc můžete využít akci Ivacy VPN Winter Sale a přijít si na 5letý plán s úžasnou 90% slevou. Jedná se tak o perfektní příležitost pro upgrade zážitku ze streamování a pro ochranu vašich dat v online prostředí. S pomocí Ivacy VPN se můžete bezpečně pustit do streamování na jakémkoliv zařízení, kdekoliv ve světě.

Získejte 90% slevu na 5letý plán

Přesně tak, nyní si můžete přijít na Ivacy VPN 5letý plán s úžasnou 90% slevou. Akce je ale časově omezená. Získat tak můžete úžasnou službu Ivacy VPN na 5 let, během nichž se postará o maximální zabezpečení, a zároveň přinese řadu skvělých funkcí pro samotné streamování. To vše za zcela bezkonkurenčně nízkou cenu. Nepropásněte proto tuto jedinečnou nabídku!

Proč je Ivacy VPN nejlepší volbou pro streamování?

ivacy vpn winter sale 3

Ivacy VPN nabízí spolehlivé a rychlé připojení pro streamování vašeho oblíbeného obsahu bez sebemenších zádrhelů a záseků. Zároveň se pyšní dedikovanými servery pro streamování, díky čemuž můžete přistupovat k nejrůznějším platformám, počínaje Netflixem, přes Hulu, až Disney+ a mnoho dalších.

Aby toho nebylo málo, Ivacy VPN zároveň nabízí pokročilé bezpečnostní funkce jako kill switch, split tunelling a také se vyznačuje pro svou politiku žádných logů neboli záznamů. Tyto výhody tak zajišťují, že vaše online data zůstávají skutečně anonymní a maximálně zabezpečená.

Nepropásněte proto současnou akci Ivacy VPN Winter Sale a přijďte si na 5letý plýn s úžasnou 90% slevou. Upgradujte vaší zkušenost ze streamování a ochraňte si svá online data s Ivacy VPN.

Bezkonkurenční funkce Ivacy VPN

IVACY VPN

Ivacy VPN je parádní VPN službou s řadou nejrůznějších možností, díky čemuž svým uživatelům zajišťuje bezkonkurenční míru zabezpečení a soukromí. Pojďme se proto zaměřit na ty nejdůležitější funkce:

Odblokování geograficky blokovaného obsahu:

ivacy vpn winter sale 5

Ivacy VPN vám umožní přistupovat i k obsahu, který je za normálních okolností v daném regionu blokován. S pomocí Ivacy VPN se tak můžete pustit do streamování obsahu bez ohledu na to, kde se zrovna nacházíte.

Rychlé streamování bez sekání:

Ivacy VPN nabízí bleskurychlé streamování obsahu. Nemusíte se tedy obávat, že byste při sledování vašeho oblíbeného obsahu čelili nejrůznějším zádrhelům, zásekům či ztrátě kvality.

Vylepšené zabezpečení:

Ivacy VPN nabízí robustní bezpečnostní funkce. Pyšní se proto například armádním šifrováním a zajišťuje kompletně anonymní ochranu online aktivit.

Kompatibilní s více zařízeními:

IVACY VPN

Ivacy VPN můžete používat na několika zařízeních, včetně Windows, Mac, iOS, Android a na řadě dalších. Streamování obsahu je proto nesmírně jednoduché – bez ohledu na to, kde se zrovna nacházíte, nebo s jakým zařízením pracujete.

Jednoduché použití:

Ivacy VPN si zakládá na jednoduchosti, což ze služby dělá perfektní řešení i pro technologicky méně zdatné uživatele. Důležitou roli hraje jednoduché uživatelské rozhraní, s jehož pomocí se stačí připojit k serverům a rázem se můžete pustit do streamování. Vše vyřešíte na pouhých pár kliknutí.

Armádní šifrování:

Ivacy VPN používá 256-bitové AES šifrování pro kompletní zabezpečení online dat uživatele a ochranu informací před hackery a kyberzločinci.

Split Tunneling:

ivacy vpn winter sale 7

Ivacy VPN nabízí funkci s názvem split tunneling, která uživateli umožňuje vybrat, jaké aplikace a webové stránky mají používat VPN službu namísto běžného připojení. Jedná se o poměrně praktickou vychytávku s perfektním využitím. Pokud například chcete streamovat obsah, který ve vašem regionu není dostupný, a zároveň používat aplikace, jaké si naopak s VPN nerozumí.

Kill Switch:

ivacy vpn winter sale 8

V rámci Ivacy VPN také najdeme důležitou funkci s názvem kill switch, která automaticky deaktivuje internetové připojení v okamžiku, kdy dojde k odpojení VPN. Díky tomu tak máte plnou jistotu, že vaše data nebudou nikdy vystavena například hackerům.

Politika žádných záznamů:

ivacy vpn winter sale 9

Ivacy VPN má poměrně přísnou politiku žádným záznamů. To konkrétně znamená, že služba neukládá žádnou historii vašich online aktivit, čímž zajišťuje maximální anonymitu a soukromí. Nemusíte se tedy obávat, že by vaše online aktivity někdo monitoroval. Vždy totiž zůstáváte v anonymitě.

24/7 zákaznická podpora:

ivacy vpn winter sale 10

Ivacy VPN nabízí nepřetržitou 24/7 zákaznickou podporu. Kdybyste tedy měli kdykoliv jakýkoliv dotaz, můžete se na ni rovnou obrátit.

Cenová dostupnost:

IVACY VPN

Ivacy VPN nabízí řadu cenově dostupných plánů, které jednoznačně vedou v poměru cena/výkon. Každý plán má zároveň garanci vrácení peněz do 30 dní od pořízení. Službu si tedy můžete vyzkoušet a pokud vám nebude vyhovovat, stačí využít tento benefit.

Zůstaňte při streamování v bezpečí s Ivacy VPN

ivacy vpn winter sale 12

Ivacy VPN je ultimátním řešením pro streamování obsahu bez jakýchkoliv limitací. Díky vysokým rychlostem, komplexnímu zabezpečení a kompatibilitě s mnoha zařízeními se Ivacy VPN stará o jednoduché a bezstarostné streamování. S takovou se už nemusíte obávat, že by geografické blokování či cenzura stály ve vaší cestě. Vyzkoušejte si proto Ivacy VPN a užijte si plno zmiňovaných benefitů.

Díky Ivacy VPN Winter Sale si můžete přijít na perfektní službu zajišťující bezpečné streamování obsahu za naprostý zlomek původní ceny. Nepromeškejte proto tuto časově omezenou příležitost a získejte 5letý plán s 90% slevou. Chraňte si své soukromí a streamujte obsah s Ivacy VPN.

Dnes nejčtenější

.