Zavřít reklamu

Vánoce se kvapem blíží a pro mnoho z nás začíná období rozhodování, co pořídit blízkým pod stromeček. Pokud se letos chystáte obdarovat majitele jakýchkoliv Apple produktů, máme pro vás tipy na nejlepší dárky pro jablíčkáře do 2000 korun.

Pouzdro na MacBook Thule Subterra

Univerzální, odolné, lehké pouzdro značky Thule dokáže bezpečně a spolehlivě pojmout MacBook s úhlopříčkou displeje až 15”. Pouzdro Thule Subterra je vyrobeno z kvalitního, odolného nylonu, a ochrání jablečný laptop před následky nárazů, otřesů, ale také nepříznivých vnějších vlivů včetně prachu a vlhkosti. Kromě hlavní kapsy je opatřené ještě vnější kapsou, do které se vejde iPad, iPhone či nejrůznější maličkosti.

Pouzdro na MacBook zakoupíte zde.

LED pásek Yeelight LED

LED světla Yeelight LED s Wi-Fi konektivitou a HomeKit kompatibilitou dokáží vždy a za všech okolností vykouzlit tu pravou, požadovanou atmosféru. LED pásek TP-LINK měří 500 centimetrů, napájení probíhá klasicky ze sítě. Je kompatibilní s platformou Apple HomeKit, ovládání probíhá prostřednictvím aplikace pro chytré mobilní telefony.

ImgW.ashx

LED pásek Yeelight zakoupíte zde.

MagSafe powerbanka Epico 4200mAh

Asi jen těžko byste hledali někoho, kdo by nevyužil powerbanku. Tato konkrétní powerbanka dokáže spolehlivě nabít nejen iPhone, ale třeba také Apple Watch a řadu dalších zařízení. Je opatřená USB-C portem a LED indikátorem stavu nabití, a kromě jiného nabízí kompatibilitu s nabíjecí technologií MagSafe. Kapacita powerbanky činí 4200 mAh, a pro iPhony nabízí nabíjecí výkon až 7,5 W.

Powerbanku Epico zakoupíte zde.

Sluchátka Sony WF-C500

Je vámi obdarovaný jablíčkář zároveň také milovníkem hudby? Můžete ho potěšit kvalitními True Wireless sluchátky Sony. Tato sluchátka špuntového typu nabízí spoustu skvělých funkcí, jako je podpora hlasových asistentů nebo přijímání hovorů. Samozřejmostí je odolnost třídy IPX4, sluchátka se také mohou pochlubit výdrží baterie až 20 hodin na jedno plné nabití. Sluchátka mají uzavřenou konstrukci, nabíjecí pouzdro je opatřené USB-C portem.

Sluchátka Sony zakoupíte zde.

FIXED PowerStation

Když nabíjet, tak vše najednou. Multifunkční nabíjecí stojánek FIXED PowerStation nabízí možnost souběžného nabití iPhonu, Apple Watch i sluchátek AirPods. Stojánek se zapojuje do sítě prostřednictvím USB-C kabelu, pro nabití telefonu nabízí výkon až 15W, u sluchátek a hodinek 5W. Povrch je z jemného silikonu, šetrného vůči nabíjeným zařízením. Spodní strana stojánku je opatřena protiskluzovou podložkou.

Nabíjecí stojánek FIXED PowerStation zakoupíte zde.

Apple Magic Mouse 2

Nejeden jablíčkář jistě coby dárek uvítá Magic Mouse 2. Tato bezdrátová myš z dílny společnosti Apple se vyznačuje hladkým, ergonomickým desgignem s kvalitní povrchem, který je nejen příjemný na dotyk, ale také velmi odolný. Díky Multi-Touch povrchu nabízí Magic Mouse 2 plnou podporu gest, její dobíjení probíhá prostřednictvím kabelu, a na jedno plné nabití vydrží až jeden měsíc běžného používání.

Apple Magic Mouse 2 zakoupíte zde.

Externí HDD Verbatim Store’n’Go

Externí HDD Verbatim nabízí kapacitu užitečných 1TB, a pojme tak všechny důležité fotografie, videa, dokumenty, nebo třeba filmovou či hudební sbírku jablíčkáře, kterého se letos chystáte obdarovat. Disk je vybaven microUSB portem a užitečným softwarem, který zefektivní práci a ušetří energii. Nabízí podporu rozhraní USB 3.0, jeho váha činí 184 g. Součástí balení je kabel, sloužící k propojení s počítačem.

Externí HDD Verbatim zakoupíte zde.

Reproduktor LAMAX Sounder 2

LAMAX Sounder 2 je výkonný bezdrátový reproduktor, který nabízí skvělý poměr kvalita:cena. Milovníky basů jistě potěší funkce super bass, díky funkce True Wireless Stereo je zase možné vytvořit stereo zvuk propojením dvojice těchto reproduktorů. LAMAX Sounder 2 je opatřen dvěma měniči s celkovým výkonem 30 W, samozřejmostí je odolnost třídy IP67 a výdrž až 12 hodin na jedno plné nabití baterie. Reproduktor lze využít také pro hands-free hovory.

Reproduktor LAMAX Sounder 2 zakoupíte zde.

Batoh Samsonite Guardit

Mít šikovný batoh, který dokáže pojmout nejen MacBook, se vždy hodí. Tuto funkci do puntíku spolehlivě splní batoh Samsonite Guardit 2.0, do kterého se vejde laptop s úhlopříčkou displeje až 15,6”. Objem batohu činí 22,5 litru, batoh je vyroben z odolného, lehké, snadno udržitelného polyesteru, a je vyveden v univerzální černé barvě. Trojice hlavních přihrádek spolu s boční kapsou zaručí, že batoh pojme skutečně vše důležité.

Batoh Samsonite zakoupíte zde.

Chytrá láhev Equa Smart

Láhev Equa Smart nejen dobře vypadá, ale také pomáhá se správným dodržováním pitného režimu. Je vybavená snímatelným světelným indikátorem, jehož prostřednictvím dokáže vždy upozornit na to, že je čas doplnit tekutiny. Její objem činí 680 ml, lahev je vyrobena z lehké, ale odolné nerezové oceli, a díky dvouplášťové konstrukci dokáže uchovat ideální teplotu tekutiny.

Chytrou láhev Equa Smart zakoupíte zde.

Dnes nejčtenější

.