Zavřít reklamu

Přestože se dlouho zdálo, že je nový macOS Ventura takřka bezchybný, poslední hodiny ukazují, že tomu tak v žádném případě není. Poté, co si začalo poměrně velké množství jablíčkářů stěžovat na opravné vyskakování okna upozorňujícího na chybějícího příjemce v Mailu, totiž začínají diskuzní fóra a sociální sítě plnit nářky nad nefunkčností kalendáře a poznámek z účtů Microsoft Exchange. 

Problémy s kalendáři a poznámkami uloženými na účtech Microsoft Exchange se svým projevem různí. Zatímco někteří jablíčkáři poukazují na to, že jim synchronizace neprobíhá vůbec, jiní si zase stěžují na neúplnou synchronizaci z hlediska neúplného přenesení všech dat, kdy například chybí půlka týdne události a poznámek. Výjimkou pak nejsou ani takové šílenosti jako správná synchronizace dne, ale špatná synchronizace hodin a tak podobně. Zkrátka a dobře, kalendáře a poznámky se po pokusech o synchronizaci chovají zvláštně a vyloženě spolehlivé řešení této patálie zatím neexistuje. Některým uživatelům sice pomohlo účet Exchange odebrat a znovu přidat, jiným se však i po tomto procesu chyby neustále opakují, což je poměrně zvláštní. Ať tak či tak, míč je nyní na straně Applu a nám nezbývá než doufat, že se vše podaří vyřešit co nevidět pomocí softwarové aktualizace. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.