Zavřít reklamu

V Česku je nyní již poměrně dost videostreamovacích služeb. Amazon Prime Video u nás získal větší relevanci díky seriálu ze světa Pána prstenů. Služba ale samozřejmě nenabízí jen tento nejdražší seriál všech dob, ale celou řadu zajímavých pořadů, filmů a seriálů. Dnes se podíváme na ty nejlepší filmové komedie, na které lze na službě od Amazonu narazit.

Méďa

Spousta z vás zná jistě medvídka Teda. Obživlý plyšák, který bere drogy, pije alkohol a mluví extrémně sprostě. Byť je děj jednoduchý, film zaručeně pobaví. Naleznete zde taktéž druhý díl.

Centrální inteligence

Na střední škole byl student Bob, hraný The Rockem, terčem šikany a posměšků. Na výroční sraz spolužáků se ale vrací jako elitní agent CIA.

Boratův navázaný telefilm

Borat byl propuštěn z vězení, kde strávil kvůli ostudě ve své zemi nějaký čas. Jednou se ale vrátí do Ameriky se svou 15letou dcerou, protože musí splnit jeden úkol.

Sexbomba od vedle

Obyčejný student se zamiluje do své sousedky. Ačkoli na první pohled vypadá nevinně, časem hlavní hrdina zjistí, že jeho sousedka je někdejší pornohvězda.

Válka nevěst

Dvěma kamarádkám se stane strašná věc. Obě mají vysněnou svatbu na vysněném místě. Shodou náhod ale jejich svatba připadne na tentýž den. A drama je na světě.

Dnes nejčtenější

.